Αθλητισμός

Έφυγε από τη ζωή ένας ιστορικός παράγοντας του ΟΦΗ

Θλίψη για το θάνατο του ιστορικού στελέχους Ζαχαρία Καψάλη

Μια ιστορική φυσιογνωμία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Ζαχαρίας Καψάλης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον χαμό του Ζαχαρία Καψάλη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία του συλλόγου μας στην δεκαετία του ’80 και του ’90 στην διοίκηση.

Υπήρξε αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Λευτέρη Λυγερού και υπηρέτησε με πάθος το σωματείο μας τόσο διοικητικά, όσο και στο βόλεϊ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την  Πέμπτη (25/3)  στις 13:00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιορισμών που επικρατούν, σε αυτήν την εποχή της πανδημίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο, Ζαχαρία Καψάλη.

Η οικογένεια του ΟΦΗ, δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σου, σε δύσκολες εποχές»

Διευκρίνηση για εκλογές ΕΟΚ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί από τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια