Αθλητισμός

Λειτουργεί και πάλι η δημοτική πισίνα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Η πισίνα ξεκίνησε την λειτουργίας της με διεθνείς αθλητές συλλόγων της πόλης που έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα επίλεκτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίοι μέχρι και σήμερα έπρεπε να μετακινούνται στο Ρέθυμνο...

Επαναλειτουργία για τη δημοτική πισίνα στο Παγκρήτιο Στάδιο μετά την αναβάθμιση των αντλιών θερμότητας του κολυμβητηρίου και την επανέναρξη λειτουργίας των κολυμβητηρίων σε όλα την χώρα για αθλητές και υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ.

Η πισίνα ξεκίνησε την  λειτουργίας της με  διεθνείς αθλητές  συλλόγων της πόλης που έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα επίλεκτων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίοι μέχρι και σήμερα έπρεπε να μετακινούνται στο Ρέθυμνο για την κάλυψη των προπονητικών τους αναγκών.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να σταλεί από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης – Ρόδου (ΠΕΚΥΚΡ) το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών και master αθλητών καθώς επίσης αναμένεται επιπλέον το πρόγραμμα και από τους  αθλητικούς συλλόγους ΑΜΕΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια