Αθλητική Λέσχη Μεσαράς: Συγχαίρει τη Μάρω Γεωργιλαδάκη για την εκλογή στην ΕΟΞ

Αθλητισμός
Αθλητική Λέσχη Μεσαράς: Συγχαίρει τη Μάρω Γεωργιλαδάκη για την εκλογή στην ΕΟΞ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Κρητική εκπροσώπηση το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Η Μάρω Γεωργιλαδάκη εξελέγη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα στο παρελθόν, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής από την Κρήτη, θα προσφέρει και από ένα άλλο πόστο.

Η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς με ανακοίνωση της, συγχαίρει την Μάρω Γεωργιλαδάκη για την εκλογή της.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μία πολύ γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή συντοπίτισσα μας, η Μάρω Γεωργιλαδάκη από χθες είναι μέλος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Κι αν την Μάρω την γνωρίζουμε από τις εκπληκτικές μαντινάδες της, να πούμε ότι στα μαθητικά της χρόνια ήταν ξιφομάχος μίας και κατάγεται από την Πόμπια, πού είναι η κοιτίδα της Ξιφασκίας στην Κρήτη.

Όχι όμως μία απλή αθλήτρια. Υπό την καθοδήγηση τού προπονητή της και γυμναστή, κ. Σπυριδάκη Δημήτρη είχε κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα στο ξίφος ασκήσεως και ήταν μέλος στην εθνική μας ομάδα.

Πέρασε ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα και πήρε πτυχίο με ειδικότητα στην Ξιφασκία, δυστυχώς  ένας σοβαρός τραυματισμός στα 23 της, την έκανε να σταματήσει την ξιφασκία.

Είναι παντρεμένη με τον επίσης καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ηλία Πεπόνα και έχουν 2 παιδιά πού πηγαίνουν Λύκειο, τον Χαρίδημο και την Αναστασία. Και ενώ μένει στην Αθήνα το μυαλό και η καρδιά της είναι πάντα Στην Κρήτη.

Αδελφική φίλη με τον προπονητή της ΑΛ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, Δημήτρη Φουστανάκη και εκ των ιδρυτικών μελών της ΑΛΜ, δέχτηκε την παρότρυνση πολλών φίλων της ξιφασκίας και προσωπικά τού πρώην προέδρου της ΕΟΞ, κ. Κατσιαδακη Μανώλη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 21ης Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας πού εξελίχθηκε με το αδιάβλητο σύστημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κατέδειξε τη Μάρω σε εκλόγιμη θέση δίνοντας της τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της ομοσπονδίας και έτσι να υπηρετήσει και απ’ αυτό το πόστο το άθλημα πού αγαπά.

Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και προσωπικά στη Μάρω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News