Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 14:45 αρχίζει το σημερινό ματς στο Παγκρήτιο Στάδιο

Αφήνοντας πίσω του τις δύο ήττες από Λεβαδειακό και Χανιά, ο Εργοτέλης είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή και έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Άλλωστε είναι το φαβορί για το τρίποντο, φιλοξενώντας σήμερα στις 14:45 (ΕΡΤ3) στο Παγκρήτιο την ουραγό της βαθμολογίας ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η νίκη θα τον κρατήσει δεδομένα για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή και μένει να δει αν θα συνεχίσει να έχει συγκάτοικο τον Ιωνικό, με τους Νικαιώτες να παίζουν στην Ιεράπετρα με τον ΟΦΙ.

Στα αγωνιστικά το πολύ θετικό νέο είναι ότι ο Τσαρλς Κούατενγκ είναι πλέον 100% έτοιμος και βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Αντίθετα ο Πέιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (κάκωση) από το ματς με τα Χανιά. Μάλιστα επειδή έχει συμπληρώσει κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς αλλά και σε αυτό με τα Τρίκαλα (18η αγωνιστική). 

Ο Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι τους: Κατσιμήτρο, Τζελέπη, Κατσούρι, Νεράλ, Ποζατζίδη, Σερβιλάκη, Μαζουλουξή, Μπάτζιο, Μποτέ, Αλεξάκη, Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Άπι, Τσέλιο, Κωστανάσιο, Μανουσάκη, Κόνραντ, Πατρινό, Κοκκίνη, Κούατενγκ και Θεοδωράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News