Νιόπλιας: «Αν έχουμε όλους τους παίκτες, είμαστε καλή ομάδα»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Αν έχουμε όλους τους παίκτες, είμαστε καλή ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το ματς με τον Άρη και τη συνέχεια

Την πίστη ότι ο ΟΦΗ μπορεί να ανταπεξέλθει και να πετύχει το στόχο του, εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το ματς με τον Άρη.

Ο 56χρονος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του, ότι ο σημερινός αντίπαλος ήταν ανώτερος, ενώ κράτησε την αντίδραση που προσπάθησε να βγάλει η ομάδα του.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι Κρητικοί είναι πολύ καλή ομάδα, αν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

«Νομίζω ότι ο Άρης ήταν καλύτερος από εμάς, κέρδισε δίκαια. Αυτή τη στιγμή, είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τη δική μας ομάδα, αλλά εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε αυτό και να μας αφορά η πρώτη 6αδα. Πρέπει να κοιτάμε πιο χαμηλά, στους αντιπάλους που θα παίξουμε τώρα. Με αυτούς τους αντιπάλους, είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά θα είμαστε καλή ομάδα όταν θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αν μία φορά παίζουνε, μετά έχουμε 2-3 εκτός και μετά έχουμε ξανά, δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε όλο το γκρουπ μαζί και αν συμβεί αυτό, είμαστε πολύ καλή ομάδα για αυτούς τους αγώνες που θα παίξουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τη συνέχεια: «Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε, είναι η αντίδραση και η πίστη, ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού, από ένα αντίπαλο που όπως είπα ήταν σαφώς ανώτερος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News