Αθλητισμός

Πένθος στο ΕΑΚΗ για την Μαρία Χαλβατζή

Έφυγε σε ηλικία 55 ετών από καρδιά…

Στο πένθος έχει σκορπιστεί ο χώρος του κλασικού αθλητισμού του Ηρακλείου αφού χάθηκε από τη ζωή η 55χρονη Μαρία Χαλβατζή προδομένη από την καρδιά της! Η εκλιπούσα εργάστηκε επί σειρά ετών στη γραμματεία του Σταδίου Ελευθερίας και ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του ΕΑΚΗ, σε ένδειξη τιμής και μνήμης οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές και την Δευτέρα.


«Ημέρα πένθους για το ΕΑΚΗ. Η αγαπημένη μας Μαρία δυστυχώς δεν βρίσκεται πια κοντά μας! Η θλίψη μας είναι τεράστια για την απώλεια μιας άξιας συνεργάτιδας, για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς μας. Σε ένδειξη τιμής και μνήμης οι εγκαταστάσεις μας θα παραμείνουν κλειστές και την Δευτέρα. Ο Θεός να σε αναπαύσει», αναφέρει η Διοίκηση του ΕΑΚΗ.

Ανείπωτος είναι ο πόνος των ανθρώπων που την γνώριζαν όπως και για την επί χρόνια συνεργάτιδα της Αθηνά Φανουράκη που στον ιστότοπο του ΕΑΚΗ είχε να θυμηθεί όμορφες κοινές τους στιγμές…
«Αγαπημένη Μαρία...τι έκπληξη θεέ μου.. τι στεναχώρια που ένιωσα σήμερα όταν ανοίγοντας το τηλέφωνο αντίκρυσα τον αποχαιρετισμό της Δ.Ε του ΕΑΚΗ στην αγαπημένη μου συνάδελφο Μαρία… Τι να πρωτοθυμηθώ Μαρία… Απρίλιος του 1988 όταν ήρθες στην γραμματεία του Σταδίου δίπλα μου και με το περίσσιο σου φιλότιμο προσπάθησες να μάθεις για να με βοηθήσεις...Περάσαμε υπέροχα χρόνια μαζί στο ίδιο γραφείο… Μεγάλωνα τα παιδιά μου μαζί σου... Ακόμα και τώρα μου υπενθύμιζες τις αταξίες τους και γελούσαμε...Υπηρέτησες την υπηρεσία με μεγάλη αγάπη και ατέλειωτο φιλότιμο... Τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε και επικοινωνούσαμε διαδικτυακά… Σήμερα θα σε αποχαιρετήσω πάλι διαδικτυακά αφού οι καιροί που ζούμε δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ κοντά σου... Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου στην αγκαλιά του θεού και των γονιών σου… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου σου αδερφού... Θα σε θυμάμαι πάντα…Αιωνία σου η μνήμη Μαρία!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια