default-image

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη: Ήττα από τη Μουγκουρούθα στο Κατάρ

Σπορ
Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη: Ήττα από τη Μουγκουρούθα στο Κατάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ισπανίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ

Σε άσχημη μέρα βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Qatar Open, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Στον σημερινό ημιτελικό, η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνας και έχασε από την Ισπανίδα, με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και να μείνει εκτός συνέχειας το τουρνουά της Ντόχα.

Το ματς πήγε στραβά από την αρχή μέχρι το τέλος για τη Σάκκαρη που δεν παρουσιάστηκε όσο έτοιμη θα έπρεπε κόντρα σε μια τενίστρια παγκόσμιας κλάσης φυσικά.

Πολλά αβίαστα λάθη, το σερβίς της σε κακή μέρα κόντρα σε μια Μουγκουρούθα απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο έφεραν φυσιολογικά την ήττα για τη Μαρία σε ένα ματς που θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα.

Παρά το γεγονός ότι από το πρώτο σετ φάνηκε πως η Μαρία δεν ήταν σε καλή μέρα, εντούτοις, έδειξε μαχητικότητα επιστρέφοντας από το break που δέχτηκε στην αρχή του σετ αλλά είχε τεράστια προβλήματα στο σερβίς της που μεταφράστηκαν σε ακόμα δύο σπασίματα σερβίς από την Ισπανίδα.

Η συνήθως τρομερά μαχητική Ελληνίδα τενίστρια κατέρρευσε εντελώς στο δεύτερο σετ χάνοντας εντελώς τη συγκέντρωση όταν δέχτηκε break στην αρχή του σετ και η ήττα ήρθε πάρα πολύ γρήγορα.

Παρότι υπήρχαν ελπίδες για μια καλύτερη πορεία στη Ντόχα αυτήν την εβδομάδα, οι κακές μέρες είναι φυσικά στο πρόγραμμα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο τουρνουά του Ντουμπάι που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εντυπωσιακή φέτος Τζέσικα Πέγκουλα συνέχισε τις φοβερές τις εμφανίσεις συντρίβοντας απίστευτα εύκολα την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-3, 6-1 ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα με το εντυπωσιακό 6-2, 6-4.

 Μουγκουρούθα-Αζαρένκα και Πέγκουλα-Κβίτοβα τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News