Ο αθλητισμός πεθαίνει και ο Αυγενάκης θα του κλείσει τα μάτια…

Αθλητισμός
Ο αθλητισμός πεθαίνει και ο Αυγενάκης θα του κλείσει τα μάτια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες παλινωδίες από τον Υφυπουργό που μετά το νέο σοκ θυμήθηκε την… τεκμηριωμένη εισήγηση

Πλήρης παράκρουση και παραλογισμός επικρατεί στο πεδίο του ελληνικού αθλητισμού, με δεκάδες ερασιτεχνικές ομάδες να μπαίνουν πάλι στον «πάγο».

Εξοργίζουν όμως ακόμα περισσότερο οι παλινωδίες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ένας Υφυπουργός που βρίσκεται στον δικό του κόσμο, τοποθετείται όπου τον βολεύει και παρεμβαίνει μόνο αν είναι να γίνουν εκλογές σε κάποια Ομοσπονδία, προκειμένου να βολέψει «τα δικά μας παιδιά».

Τις τελευταίες ημέρες, όταν φαινομενικά οι ομάδες πολλών ερασιτεχνικών αθλημάτων πήραν το πράσινο φως για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αλλά χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πλάνο, ούτε υγειονομικό πρωτόκολλο, ούτε καν επιχορήγηση των TEST COVID, ο Υφυπουργός είχε πιει το αμίλητο νερό.

Χθες έγιναν οι ανακοινώσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για τα νέα «λουκέτα» στον αθλητισμό. Και βγαίνει ο Αυγενάκης σήμερα να πει τι; Ότι αύριο θα πάει στους λοιμωξιολόγους μια τεκμηριωμένη εισήγηση για τον αθλητισμό! 

Και τόσο καιρό, Αυγενάκη και λοιποί, τι κάνετε για τον αθλητισμό; Έχετε την παραμικρή συνεννόηση με τους λοιμωξιολόγους για θέματα που άπτονται του Υφυπουργείου σας;

Περιμένετε να φάνε πάλι οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές το «χαστούκι» σας για να βγείτε εσείς να πείτε την εξυπνάδα σας; Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Ο αθλητισμός στην Ελλάδα αργοπεθαίνει και δυστυχώς κύριε Υφυπουργέ θα σβήσει στα δικά σου χέρια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News