Κρίμα κι άδικο: Ο ΟΦΗ έχασε 2-1 από τον Απόλλωνα και ο… κλοιός σφίγγει!

Ποδόσφαιρο
Κρίμα κι άδικο: Ο ΟΦΗ έχασε 2-1 από τον Απόλλωνα και ο… κλοιός σφίγγει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν άξιζε τέτοια ήττα

Άδικη ήττα για τον ΟΦΗ σήμερα στη Ριζούπολη, με 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 24η αγωνιστική.

Σαφώς βελτιωμένη, ειδικά στο δημιουργικό τομέα, η ομάδα του Ηρακλείου δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα, που την φέρνει με την… πλάτη στον τοίχο.

Είναι η 8η συνεχόμενη ήττα για τους Κρητικούς, που σήμερα παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, πάλεψαν όσο μπορούσαν για το αποτέλεσμα.

Στην επίθεση δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό στα προηγούμενα ματς, όμως η εκτέλεση δε συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, τα λάθη κόστισαν ακριβά για ακόμη μία φορά και έτσι η ομάδα του Σίμου, γνώρισε μια ήττα που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα.

Η πολυπόθητη βαθμολογική… ανάσα δεν ήρθε ούτε τώρα και ο ΟΦΗ, έχει μπροστά του ένα… Γολγοθά για τη συνέχεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Κολ (88' Λαγός), Μπεντινέλι (46' Χουχούμης), Τσιλούλης (32' λ.τ. Φατιόν), Φερνάντεζ (73' Τσαμπούρης), Ντάουντα (73' Ιωαννίδης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (88' Φερέιρα), Ντε Γκουζάν, Σολίς (78' Σαρδινέρο), Στάρτζεον, Γρίβας.

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

3' Εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ, η κεφαλιά του Λισγάρα θα φύγει ψηλά άουτ. 

17' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1-0: Ο Τσιλούλης "βρήκε" τον Σλίβκα στην περιοχή, ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του επιχείρησε, όμως ο Ντάουντα πήρε το "ριμπάουντ" και πέτυχε το 1-0. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή, ενώ ξανά η αμυντική γραμμή δεν ήταν σε ισορροπία. 

22' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την πάσα του Μεγιάδο, ο Γρίβας βγήκε στην "πλάτη" της αντίπαλης άμυνας, όμως σούταρε άουτ από καλή θέση. 

27' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Γρήγορη "απάντηση" για την ομάδα του Ηρακλείου. Ωραία σέντρα από τον Ουές και ο Στάρτζεον με κεφαλιά, ισοφαρίζει σε 1-1.

32' Κίτρινη κάρτα για τον Σλίβκα. 

32' Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Φατιόν στο ματς αντί του Τσιλούλη. 

33' Απειλεί ξανά η ομάδα του Ηρακλείου. Εκτέλεση φάουλ του Ντε Γκουζμάν, ο Βέρχουλστ δεν απομακρύνει σωστά και ο Σολίς από ευνοϊκή θέση χάνει την ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. 

40' Νέα καλή στιγμή για τους Κρητικούς. ο Γρίβας δίνει για τον Σολίς, που θα σουτάρει με δύναμη, όμως ο Βέρχουλστ αποκρούει. 

45' Ο Στάικος τώρα πήγε για το γκολ με μακρινό σουτ, ξανά είπε "όχι" ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου 1-1 το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από δικό του λάθος, όμως είχε γρήγορη... απάντηση. Σαφώς βελτιωμένη η ομάδα του Ηρακλείου στη δημιουργία, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, προσπάθησε για την ανατροπή πριν την ανάπαυλα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

46' Σέντρα στο δεύτερο μέρος. Αλλαγή για τον Απόλλωνα, ο Χουχούμης αντί του Μπεντινέλι.   

53' Άστοχο μακρινό σουτ από τον Ντάουντα για τους γηπεδούχους. 

55' Κίτρινη κάρτα για τον Μπαξεβανίδη.

60' "Αγγίζει" το δεύτερο γκολ ο ΟΦΗ. Ατομική ενέργεια του Στάρτζεον, δίνει για τον Κόροβέση, αυτός "κόβει" προς την περιοχή, όπου η προβολή του Ντε Γκουζμάν φεύγει άουτ. 

61' Κίτρινη κάρτα στον Στάικο.

63' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα από τον Σολίς, κεφαλιά του Στάικου δε βρίσκει στόχο. 

73' Δύο αλλαγές από τον Παράσχο. Ο Τσαμπούρης στο ματς αντί του Φερνάντεζ και Ιωαννίδης στη θέση του Ντάουντα. 

78' Πρώτη αλλαγή από τον Σίμο, με τον Σαρδινέρο στη θέση του Σολίς. 

81' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Γιαννούλης "βγάζει" τον Γρίβα σε θέση για γκολ, όμως ο Βέρχουλστ αποκρούει ξανά. 

83' Φάουλ από τον Τσαμπούρη, κεφαλιά του Ιωαννίδη, με δυσκολία η απόκρουση από τον Σωτηρίου. 

84' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2-1: Κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Σωτηρίου χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ιωαννίδης κάνει το 2-1. Η φάση ελέγχθηκε και στο VAR, μετράει το γκολ.

88' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Φερέιρα αντί του Στάικου.

88' Αλλαγή και για τους γηπεδούχους, ο Λαγός στη θέση του Κολ.

Τέλος του αγώνα, ήττα (2-1) με απίστευτο τρόπο για τον ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Ηρακλείου, που είχε τόσες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα και τελικά βρέθηκε να χάνει το ματς στο τέλος από δικά της λάθη. "Σφίγγει" ακόμη περισσότερο ο κλοιός για τους Κρητικούς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News