Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος προπονητής ο Μαρτίνς, ήταν υποψήφιος και ο Σίμος

Ποδόσφαιρο
Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος προπονητής ο Μαρτίνς, ήταν υποψήφιος και ο Σίμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

Ο Γιώργος Σίμος ήταν υποψήφιος για καλύτερος προπονητής της ποδοσφαιρικής σεζόν 2019-20 στα χθεσινά βραβεία του ΠΣΑΠ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να... κόβει τελικά πρώτος το νήμα.

Η πορεία του ΟΦΗ και το “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Europa League έφεραν τον τεχνικό των Κρητικών υποψήφιο, μαζί με τους Δώνη και Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο προπονητή (περυσινό πρωταθλητή) να παίρνει το βραβείο.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για την περυσινή περίοδο αναδείχτηκε ο Κώστας Τσιμίκας, η παρουσία του οποίου του έδωσε τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Συνυποψήφιοι ήταν οι Μάνταλος (ΑΕΚ) και Γιαννούλης (ΠΑΟΚ).

Το βραβείο για τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή πήρε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), κερδίζοντας στην... κούρσα τους Τζόλη (ΠΑΟΚ) και Λιάβα (Παναιτωλικός).

Κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League για τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε ο πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό Ζοσέ Σα, αφήνοντας πίσω τους Διούδη (Παναθηναϊκός) και Μπάρκα (ΑΕΚ).

Από ’κει και πέρα, ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ήταν ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος, ενώ υποψήφιοι ήταν επίσης Λιβάγια (ΑΕΚ) και Βαλμπουενά (Ολυμπιακός).

Ισοψηφία υπήρξε για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του εξωτερικού, με τους Μπακασέτα (Αλάνιασπορ) και Φούντα (Ραπίντ Βιέννης) να... μοιράζονται το βραβείο, αφήνοντας τρίτο τον Κώστα Μανωλά (Νάπολι).

Τέλος, κορυφαίος διαιτητής αναδείχτηκε ο Σιδηρόπουλος, ενώ συνυποψήφιοι ήταν οι Παπαπέτρου και Τζήλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News