Αθλητισμός

Χαρδαλιάς: «Κάντε υπομονή για τον αθλητισμό»

Καμία συζήτηση δεν έκαναν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για τις αθλητικές δραστηριότητες

Στην ίδια κατάσταση παραμένει ο ελληνικός αθλητισμός αφού σύμφωνα με τον Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά οι λοιμωξιολόγοι δεν έκαναν σήμερα καμία συζήτηση για τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Μάλιστα ζήτησε υπομονή κατανοώνοντας τις σοβαρές επιπτώσεις που υπάρχουν. Η τοποθέτηση Χαρδαλιά ήταν η εξής:

«Λόγω της επιδημιολογικής εικόνας ανά την επικράτεια και λόγω της διεξοδικής συζήτησης που έγινε για την κάθε περιοχή, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα ούτε και αιτήματα διαφόρων υπουργείων όπως και αυτά του υφυπουργείου Αθλητισμού που αφορούσαν την επανεκκίνηση περισσότερων αθλητικών, και όχι μόνο, δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε και συμεριζόμαστε τον προβληματισμό και τις επιπτώσεις, οικονομικές, αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ζητούμε όμως, υπομονή, ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα τις προσεχείς ημέρες και να μπορέσουμε να έχουμε νέα για την αθλητική οικογένεια της χώρας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια