Ταουσιάνης: «Αγωνιστικότητα και συγκέντρωση για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Αγωνιστικότητα και συγκέντρωση για τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη για το αυριανό ματς με την Ξάνθη

Ετοιμότητα και πίστη στις τάξεις του Εργοτέλη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε στις δηλώσεις του, ότι οι νίκες βοηθούν για την αυτοπεποίθηση της ομάδας του.

Επίσης, χαρακτήρισε… κλειδιά την αγωνιστικότητα, την ομαδικότητα και τη συγκέντρωση για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού: «Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που βάσει ρόστερ, έχει υψηλό επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας. Το ζητούμενο για εμάς και σε αυτό το παιχνίδι, είναι να παρουσιάσουμε αγωνιστικά το πρόσωπο που έχουμε δείξαμε και στα προηγούμενα.

Να στηριχθούμε στην αγωνιστικότητα, την ομαδικότητα, αλλά και τη συγκέντρωση. Έτσι θα έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη.

Οι νίκες βοηθάνε στην αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Το παν είναι όμως η συγκέντρωση σε όποια κατάσταση και αν βρισκόμαστε. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαφορετικό από το προηγούμενο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε κάθε αγωνιστική».

Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο Θανάσης Κωστανάσιος δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Ξάνθη έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη. Τα δύο πρώτα τρίποντα,  μας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία. Βγάλαμε σημαντικά στοιχεία στο γήπεδο που τα είχαμε ανάγκη όπως πάθος και ψυχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News