Έτοιμος για restart: Οι αλλαγές στη ζωή του Καστάνιος που τον… άλλαξαν!

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για restart: Οι αλλαγές στη ζωή του Καστάνιος που τον… άλλαξαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός δηλώνει πιο ώριμος

Ο Λουκ Καστάνιος είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, καθώς θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ένας επιθετικός, που στα νιάτα του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα «wonderkind» του ολλανδικού ποδοσφαίρου και αναζητά ξανά τον… παράδεισο του.

Για το νέο προορισμό στο ταξίδι του, επέλεξε την ομάδα του Ηρακλείου, αλλά και την Κρήτη, έχοντας πάρει σχετικές πληροφορίες από τους συμπατριώτες του Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν.

Ο 28χρονος στράικερ είναι πλέον πιο ώριμος από ποτέ, με τον ίδιο να μην κρύβει ότι έμαθε πολλά από τα λάθη του παρελθόντος.

Με γαλλικές «ρίζες» από την πλευρά της μητέρας του, ο Καστάνιος ένα ποδοσφαιρικό «προϊόν» της Φέγενορντ, ενώ το 2009 ήταν πρώτος σκόρερ με τους «Οράνιε» στο Euro U17.

Πολλά χρόνια πριν έρθει η μεταγραφή στον ΟΦΗ, άκουσε πρώτη φορά για το νησί μας, μέσω του «πρέσβη» Νίκου Μαχλά, που ήταν ο κορυφαίος αρχισκόρερ στην Ολλανδία, όταν ο Καστάνιος άρχισε να κλωτσά τη μπάλα στα 7 του χρόνια.

Φέγενορντ, Ίντερ, Τβέντε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Φίτεσε και η Γκεονγκάμ στο πρωτάθλημα της Κορέας, ήταν μέχρι τώρα η «διαδρομή του».

Στους «ασπρόμαυρους» θέλει το μεγάλο restart και στο σκοράρισμα, αφού η ποιότητα του είναι δεδομένη. Ο 28χρονος στράικερ, μετράει ακόμη τα άστρα, έχοντας αγκαλιά το γιο του, που όπως λέει ο ίδιος έχει αλλάξει την προσέγγιση του στα πράγματα.

«Κοιτάω τον μικρό στα μάτια. Κάθε αρνητική σκέψη μένει μακριά μου. Παλαιότερα δεν άντεχα τον κόσμο να λέει κακά πράγματα για μένα. Τώρα κατάλαβα πως η κριτική δεν είναι πάντα κακό πράγμα. Δεν μετανιώνω για κάτι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, χρειάζεται και δουλειά», λέει χαρακτηριστικά ο Καστάνιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News