Σίμος: «Εγώ είμαι υπεύθυνος και πρέπει να βρω τη λύση»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Εγώ είμαι υπεύθυνος και πρέπει να βρω τη λύση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο του ΟΦΗ με τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου

Ο Γιώργος Σίμος επανέλαβε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα από τον Βόλο, προσθέτοντας ότι πρέπει να βρει τη λύση.

Στο βίντεο του ΟΦΗ για το παιχνίδι, ο 42χρονος προπονητής προβληματισμένος αναφέρθηκε στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην αρχική τοποθέτηση επισήμανε: «Τελείωσε το πρώτο… ημίχρονο, ο πρώτος αγώνας για το θεσμό του Κυπέλλου. Ένα σκορ, που δεν είναι αυτό για το οποίο ήρθαμε, αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε, ενώ είχαμε κάποιες μικρές στιγμές, που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάποιο γκολ στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα η απόδοση δεν ήταν αυτό που θέλουμε. Ούτε σε δημιουργία ευκαιριών για γκολ, αλλά δεχθήκαμε και γκολ που ήταν εύκολα να τα αντιμετωπίσουμε. Η ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα είναι δική μου και εγώ είμαι ο υπεύθυνος να βρω τον τρόπο, για να βοηθήσω τους παίκτες και την ομάδα ενόψει του επόμενου αγώνα για το πρωτάθλημα. Όταν έρθει η στιγμή για τη ρεβάνς, να έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας, για να πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε, ώστε να γυρίσουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Παναθηναϊκό πρόσθεσε: «Ο αγώνας που έρχεται με τον Παναθηναϊκό έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και γιατί η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και εμείς δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε το τελευταίο διάστημα. Είμαστε επαγγελματίες και δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα και να προετοιμαστούμε αυτές τις δύο μέρες, για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όταν τα πράγματα στη ζωή δεν πάνε τόσο καλά, πρέπει να βρίσκουμε την προσωπικότητα, τον εγωισμό και πάνω από όλα το ομαδικό πνεύμα που έχει αυτή η ομάδα, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να μπούμε στο δρόμο που θέλουμε».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News