Σούπερ Τζόλης: Ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» την πρόκριση, 5-0 την Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Σούπερ Τζόλης: Ο ΠΑΟΚ «τσέκαρε» την πρόκριση, 5-0 την Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικός ο «δικέφαλος» με χατ-τρικ του νεαρού εξτρέμ

Ο ΠΑΟΚ και ο… Τζόλης πετούσαν «φωτιές» στο σημερινό ματς με τη Λάρισα, όπου η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου κρίθηκε από τώρα, με το επιβλητικό 5-0.

Ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Ουάρντα και Κρμέντσικ.

ΠΑΟΚ και ΑΕΛ αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, ωστόσο από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν χιλιόμετρα, κάτι που ναι μεν ήταν γνωστό, αλλά η κατάσταση έγινε ακόμα πιο χαρακτηριστική, αφού οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία «διψούσαν» για ποδόσφαιρο, τη στιγμή που οι «βυσσινοί» ήταν σε άλλο γήπεδο και φαίνονταν να κάνουν αγγαρεία, με το Κύπελλο να φαντάζει και να είναι πολυτέλεια.

Το γκολ για τον «Δικέφαλο» ήταν απλά θέμα χρόνου βάσει της πίεσης που ασκούσαν στην περιοχή του και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 9’, όταν ο Τζόλης έγινε τελικός αποδέκτης της εξαιρετικής συνεργασίας των Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ, με τον τελευταίο να δίνει την ασίστ για το γκολ του 18χρονου. Προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε λόγο να πατήσει «φρένο» και στο 21’ ο Τζόλης έκανε το 2-0, από υπέροχη ασίστ του Αουγκούστο και «χάιδεμα» της μπάλας από τον νεαρό, που νίκησε και πάλι τον Νάγκι.

Το «σφυροκόπημα» του ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ συνεχίστηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο Κρμέντσικ πήρε αυτή τη φορά τον ρόλο του σκόρερ και έκανε το 3-0 από παράλληλη μπαλιά του Ζίβκοβιτς και στο 55’ ήταν η σειρά του Ίνγκασον να βρει πάλι δίχτυα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός πήρε την ασίστ από τον Ουάρντα που έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και αφού έκανε το κοντρόλ με όλη του την άνεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στη φετινή σεζόν.

Ο επίλογος δεν γινόταν να μην ανήκει στον πρωταγωνιστή, Χρήστο Τζόλη. Ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε τη δυνατότητα να μείνει στον αγωνιστικό χώρο και εκείνος τον δικαίωσε, επιτυγχάνοντας το χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, στο 74’ ο Κούτσιας του έδωσε την πάσα μέσα στην περιοχή και με το τέλειο πλασέ έγραψε το τελικό σκορ (5-0).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72’ Λύρατζης), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (73’ Μουργκ), Ουάρντα (59’ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (59’ Κούτσιας).

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Γκοτζαμανίδης, Ζίζιτς (63’ Κόσιτς), Μπέρτος (64’ Νικολιάς), Μαϊδανός, Κολομπίνο (81’ Στοϊνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (81’ Πινακάς), Ντουρμισάι (76’ Νούνιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News