«Φορτσάρει» ο Ντε Γκουζμάν: Τα… ερωτηματικά του ΟΦΗ για τη διπλή αποστολή με Βόλο και Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
«Φορτσάρει» ο Ντε Γκουζμάν: Τα… ερωτηματικά του ΟΦΗ για τη διπλή αποστολή με Βόλο και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατομικό πρόγραμμα για τον Απόστολο Διαμαντή

Το Κύπελλο Ελλάδας έρχεται στην «πρώτη γραμμή» για τον ΟΦΗ, καθώς μεθαύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας με τον Βόλο εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ηρακλείου ξεκίνησε την προετοιμασία, με αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς.

Τα ερωτηματικά δε λείπουν για την αποστολή που θα βγει αύριο, μετά την πρωινή προπόνηση, ενώ θα είναι… διπλή και για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί θα «στρατοπεδεύσουν» στην Αθήνα, μετά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν συμμετείχε σήμερα στο μεγαλύτερος μέρος του κανονικού προγράμματος, έτσι αν η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς στη «Λεωφόρο» θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από κει και πέρα, ερωτηματικό είναι η παρουσία των Διαμαντή και Μεγιάδο, με τον πρώτο να κάνει σήμερα ατομικό πρόγραμμα και τον δεύτερο θεραπεία.

Ο Γιάννου από την πλευρά του συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Μαρινάκης προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Με θεραπεία συνέχισαν οι Σακόρ και Ναμπί, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Βαζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News