Ταουσιάνης στην ΚΡΗΤΗ TV: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις ομάδες που θέλουν άνοδο» (video)

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης στην ΚΡΗΤΗ TV: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις ομάδες που θέλουν άνοδο» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον στόχο του Εργοτέλη στη Super League 2

Ο Εργοτέλης ετοιμάζεται να μπει στην… αφετηρία της Super League 2, επιστρέφοντας στην ποδοσφαιρική δράση μετά από 10 μήνες.

O Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, για την μεγάλη προσμονή που υπάρχει, το στόχο των «κιτρινόμαυρων» και το ματς της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Αρχικά, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε για την επιστροφή στη δράση: «Χαιρόμαστε που θα μπούμε και πάλι σ’ αυτή τη διαδικασία. Οι αγώνες είναι το παν για μας. Χωρίς αγώνες, στο επίπεδο του επαγγελματισμού και του πρωταθλητισμού, δεν υπάρχει δημιουργία και εξέλιξη».

Για την κατάσταση της ομάδας του πρόσθεσε:«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές. Τηρουμένων των αναλογιών, είμαστε σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Στο ξεκίνημα, καμία ομάδα δε θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο της ποιότητας της. Επίσης, σημαντικό είναι η διαχείριση, αφού σε 35 ημερολογιακές μέρες θα δώσουμε 10 παιχνίδια».

Όσο για τον στόχο του ανανεωμένου Εργοτέλη υπογράμμισε: «Έχει αλλάξει το ρόστερ μας, καθώς είχαμε 13 αποχωρήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πολύ σ’ αυτή τη νέα ομάδα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, που θα είναι ανταγωνιστικό απέναντι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Όταν θες διακρίσεις, σ’ αυτή τη βάση πρέπει να κινείσαι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News