Αθλητισμός

ΚΟΥΙΖΟΣ: Ευρωβουλευτής, βουλευτής ή πρώην δήμαρχος ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ;

1.Γνωρίζετε ότι οι επιχορηγήσεις και η οικονομική βοήθεια, που τα σωματεία της ΕΠΣΗ και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εισπράττουν κάθε χρόνο από την Περιφέρεια Κρήτης ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ?

 

2.Γνωρίζετε ότι το συνολικό ποσό των χρημάτων που τα σωματεία της ΕΠΣΗ θα εισπράξουν με τα σημερινά δεδομένα από το υφυπουργείο αθλητισμού, δεν προσεγγίζουν ούτε το 10% των χρημάτων που παίρνουν κάθε χρόνο από την Περιφέρεια και τον Σ.Α.?

 

3.Ο ηγέτης της ομάδας της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης γνωρίζεται ότι εκτός των άλλων έχει αναλάβει τα έξοδα σε δυο βαρέως πάσχοντες ασθενείς, που χρήζουν ειδικής νοσηλείας με αυξημένο το κόστος των φάρμακων που επίσης ο ίδιος έχει αναλάβει?  

 

4.Tι ήθελε να πει ο ποιητής ποδοσφαιρικός παράγοντας Κ.Μ. προχθές στο «Γεντί Κουλέ» στο περιθώριο του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία, όταν μιλώντας με τον προπονητή Γρηγορίου είπε «Αλέκος με Λευτέρη πηγαίνουν χέρι-χέρι»?

 

5.Δήλωσε χθες ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Αρχίζουν άμεσα τα έργα πνοής στο ΕΑΚ Λάρισας και για τον στίβο, έπειτα από δεκαετίες κόστος 1.500.00». Και εμείς ρωτάμε, με το σκέπαστρο του Παγκρητίου κ. Υφυπουργέ τι σκέφτεστε?

 

6.Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Τ., που κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής, την άποψη της πλειοψηφίας των πρόεδρων της Γ’ Εθνικής την γνωρίζει?

 

7.Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα για μέλος της εκτελεστικής επιτροπής στις εκλογές της ΕΠΟ, γνωστού κρητικού παράγοντα που δεν είναι πρόεδρος ΕΠΣ?

 

8.Eίναι αλήθεια στα ονόματα που συζητούνται είναι και το όνομα του τέως υφυπουργού αθλητισμού και τέως Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη σαν εναλλακτική πρόταση για να είναι πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ?

 

9.Είναι αλήθεια ή ψέματα, ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γ.Α., έχει σαν εναλλακτική του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, πολύ γνωστό Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας?

 

10.Τι θα είναι τελικά ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ  1.ευρωβουλευτης 2.βουλευτης ή 3.κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. ή μήπως 4.πρώην υφυπουργός αθλητισμού?

 

11.Ποια ομάδα της Γ’ Εθνικής του κρητικού ομίλου ενημέρωσε τις προηγούμενες μέρες το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, ότι το ραντεβού, ότι απόφαση και αν ληφθεί από την ΕΠΟ, είναι για τον Ιούλιο?

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια