ΕΠΟ: Συνάντηση Ζαγοράκη-Γραμμένου ενόψει εκλογών

Αθλητισμός
ΕΠΟ: Συνάντηση Ζαγοράκη-Γραμμένου ενόψει εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «Ζαγόρ» ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ΕΠΟ και για άλλα ζητήματα

Η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Θοδωρής Ζαγοράκης να πάρει την οριστική του απόφαση στην πρόταση που του έγινε για πρόεδρος της ΕΠΟ έχει αρχίσει.

Στο πλαίσιο αυτό ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής του 2004 έχει ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο επαφών. Στόχος του είναι από αυτές τις συζητήσεις να σχηματίζει ολοκληρωμένη άποψη για τις παγίδες που κρύβει η θέση του προέδρου. Ακόμη ο Ζαγοράκης θέλει να έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για την ειλικρίνεια των προθέσεων του big4.

Στο πλαίσιο αυτό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, με βασικό θέμα συζήτησης την πιθανή υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ. Η συνάντηση έγινε στην Θεσσαλονίκη όπου τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται ο κ. Γραμμένος, όπως και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο τελευταίος ζήτησε από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΟ να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία της ΕΠΟ καθώς και την άποψη που αποκόμισε μετά την τετραετή παρουσία στην Ομοσπονδία.

Ο κ. Γραμμένος, ο οποίος ήθελε και ο ίδιος να κάνει αυτή τη συνάντηση με τον συντοπίτη του, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης σε όλα εκείνα που θεωρεί κομβικά για μία πετυχημένη παρουσία του νέου προέδρου στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιχείρησε να επηρεάσει την τελική απόφαση του Ζαγοράκη, αλλά στάθηκε αρκετά και στις «παγίδες» που κρύβει το εγχείρημα ανάληψης της διοίκησης.

Περισσότερα δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, καθώς το ραντεβού επιχειρήθηκε να μείνει κρυφό, αλλά οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να κάνουν και νέο ραντεβού τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: metrosport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News