Δαμάστα: Πρωτοχρονιάτικα δώρα και ευχές στους παίκτες

Αθλητισμός
Δαμάστα: Πρωτοχρονιάτικα δώρα και ευχές στους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όμορφο κλίμα κλείνει μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για το σωματείο

Κοντά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ βρέθηκε σήμερα ο ΑΟ Δαμάστας, μοιράζοντας πρωτοχρονιάτικα δώρα και γλυκά και παράλληλα ευχές για το νέο έτος, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τελειώσει η περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Τα όμορφα δώρα μοιράστηκαν από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Πολυχρονάκη και τον αρχηγό Θωμά Μπιμπίρη.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής

«Το 2020 μπορεί να μην φεύγει για τον ΑΟ Δαμάστας μέσα στο γήπεδο όμως ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο φροντίζουν ώστε το νέο έτος να έρθει με χαμόγελα και αισιοδοξία. Σήμερα μοιράστηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές, δώρα και γλυκά για την Πρωτοχρονιά (βασιλόπιτες, μπουκάλια με κρασί, ευχετήριες κάρτες κ.α.), με την ευχή για ένα ευτυχισμένο, υγιές και χαρούμενο 2021 και κυρίως σύντομα όλοι να επιστρέψουν υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο ΑΟ Δαμάστας παραμένει μια δεμένη οικογένεια και βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια που περνά όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλος ο πλανήτης…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News