Αθλητισμός

Προς ανακαίνιση και τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου

Υπογράφηκε σύμβαση με προϋπολογισμό 460.000 ευρώ…

Μετά την ανακαίνιση των αποδυτηρίων στο κλειστό του Λίντο, σειρά παίρνουν τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου Ηρακλείου καθώς χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου-κολυμβητήριο Λίντο», που έχει προϋπολογισμό 460.000 ευρώ.

Τα αποδυτήρια λειτουργούν καθημερινά και εξυπηρετούν πάνω από 1.300 αθλούμενους αθλητικούς συλλόγους, σώματα ασφαλείας, ΑμεΑ, σχολεία κλπ. ενώ διεξάγονται αγώνες Κρήτης και Νήσων.
Στο συγκεκριμένο κτήριο δεν υπάρχει σήμερα υποδομή που να εξυπηρετεί άτομα (ΑΜΕΑ) δηλαδή λουτρά και αποδυτήρια. Με τη συγκεκριμένη πράξη πρόκειται να βελτιωθούν οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών καθώς θα εκσυγχρονιστούν όλες οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων οι οποίες παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας. Προβλέπεται η υλοποίηση W.C. ΑΜΕΑ ανδρών- γυναικών, ο εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων υποδομών και θα αναβαθμιστεί ενεργειακά το κτίριο. Για την υλοποίηση των παραπάνω θα γίνουν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως προβλέπονται στην εγκεκριμένη μελέτη.


Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη που έχει προϋπολογισμό 460.000 ευρώ παρόντες ήταν επίσης: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) Λευτέρης Ζερβός, η Αντιπρόεδρος Εύα Σημαιάκη, ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΕΝΩΣΗ ΕΚΩΝ GROUP» Αντώνης Μαραγκάκης, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κολυμβητηρίου Λίντο Ελένη Λογοθέτη και ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια