Με… υπογραφή Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Με… υπογραφή Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατ-τρικ για τον έμπειρο επιθετικό των Πειραιωτών

«Καθάρισε» με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Βόλο, αφού ο Μαροκινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ.

Οι Πειραιώτες παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού παρότι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαν τις… λύσεις στην επανάληψη.

Ο Βόλος έβαλε νωρίς δύσκολα στον Ολυμπιακό και μάλιστα προηγήθηκε στο 11’ με το εύστοχο πέναλτι του Μπαριέντος, αλλά μετά το 30’ ο πρωτοπόρος έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και με τον Μασούρα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η ψυχολογία άλλαξε.

Ο Μαρτίνς φρέσκαρε την ομάδα του στην επανάληψη και με δύο γκολ του Ελ Αραμπί στο 67’ και στο 80’ και στο 90+1’ με άψογο τελείωμα έφτασε σε μια άνετη και εμφατική νίκη με 4-1, από ασίστ του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος που πήρε την θέση του Φορτούνη στο 80’ πρόλαβε να βγάλει ασίστ στο 4-1 στις καθυστερήσεις, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Με την ήττα αυτή ο Βόλος γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με βαρύ σκορ, παρά το γεγονός πως μέχρι τα μισά του β’ μέρους, ήταν στην ισοπαλία.

Ο Ελ Αραμπί εκτινάχθηκε με το χατ-τρικ που σημείωσε στα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα σε εννέα αναμετρήσεις και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Μασούρας που είχε φάσεις, ένα γκολ και συμμετοχή στη φάση του τρίτου. Από μια ασίστ ο Μπουχαλάκης και ο Φορτούνης, για τον Ολυμπιακό που πλέον βρίσκεται στο +2 από τον Άρη με ματς λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ.τ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε), Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ.τ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News