Παράκτιοι, την ώρα που το Παγκρήτιο... πήγε Τίρανα!

Απόψεις
Παράκτιοι, την ώρα που το Παγκρήτιο... πήγε Τίρανα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σχόλιο με λίγο θυμό...

 Από τον υφυπουργό μάθαμε την διεκδίκηση των 21ων Μεσογειακών Αγώνων του 2030, καθώς και των 4ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων (2025 ή 2027) από τη χώρα μας. 

Για την πρόθεση της Ελλάδας είναι ήδη ενήμερη και η ΔΕΜΑ, με τον πρόεδρό της, Αμαρ Αντάντι, να αναφέρει ειδικά την πόλη του Ηρακλείου. Καλό μεν…

Έχουμε επιστρέψει φουλ στη μετριότητα, όταν για τη Conference League, ολιγώρησαν για το Παγκρήτιο. Ο νοών νοείτο…

(Προς Θεού μη γίνει πάλι το Μεγάλο Παράκτιο Φαγοπότι όπως στην Πάτρα, πέρυσι…)

Να πάνε να κρυφτούνε οι πολιτικές και ποδοσφαιρικές ηγεσίες του κέντρου. Δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή. Γεμάτο μπούρδες και συμφέρον το έργο τους.

Το είχαμε πει με την αναξιότητά τους όσο αφορά το Παγκρήτιο και τον τελικό του Europa Conference League, ότι θα τον στείλουν στο Εθνικό Στάδιο των Τιράνων.

Το ανακοίνωσε η UEFA για τις 25 Μαΐου 2022.

Χαλάλι όμως των γειτόνων, με το αξιζήλευτο γήπεδο που όντως έχουν.

Τι να πούμε κύριε υφυπουργέ που ήξερες το μαντάτο και μας σέρβιρες τους Παράκτιους Μεσογειακούς, που γίνονται για βολεύονται ημέτεροι;

Τι να θυμηθούμε;

Ότι  η Ελλάδα είχε καταθέσει αρχικά φάκελο για το Παγκρήτιο, και τον απέσυρε στη συνέχεια, επειδή οι ηγεσίες μας πωλούν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και είναι μόνο λόγια και τίποτα άλλο, το «χρύσωσαν» με την Αγιά Σοφιά;

 Τί λέει ο Αυγενάκης τώρα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Αν το Παγκρήτιο είχε στηριχθεί, η ΕΠΟ [ου είναι πράγματι σφόδρα εχθρική με την Κρήτη, που δεν την έχει ψηφίσει, δεν θα είχε πάτημα...

"Λίγες ώρες μετά τον ορισμό από την UEFA της έδρας του τελικού του νεοσύστατου Conference League, που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έριξε τα... βέλη του στην ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι υποψηφιότητα για την ανάληψη της διοργάνωσης είχε καταθέσει και η Ελλάδα με το Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά η ΕΠΟ την απέσυρε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Πόσο περήφανοι να νιώθουν απόψε άραγε ορισμένοι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; Απέσυραν με αστείες δικαιολογίες την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου, που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, χαρίζοντας τον τελικό του @europacleague στην Αλβανία....» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o υφυπουργός Αθλητισμού."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News