Το ευχαριστώ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Μπάσκετ
Το ευχαριστώ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την άρτια διεξαγωγή των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ Γυναικών στο Ηράκλειο

Με ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΚ ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων του Ευρωμπάσκετ Γυναικών στο Ηράκλειο.

«Η Ένωση ΚΑλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, μετά τη λήξη των Προκριματικών Αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών 2021, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την άψογη διοργάνωση, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε συνθήκες πανδημίας, διαφυλάσσοντας πρώτα τη δημόσια υγεία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Ελευθέριο, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηράκλειου, την αστυνομική Διεύθυνση και την τροχαία Ηράκλειου, τη ΔΥΠΕ Ηράκλειου και την κ. Ελένη Μπορμπουδάκη, ως διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τα διαγνωστικά κέντρα BIOMEDIGEN και ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ, την εθελοντική ομάδα «Φίλιο Ζευς» και την εταιρία ΖΑΡΟΣ, για τη πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση, τους οδηγούς των λεωφορείων, τους υπάλληλους στις ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξένησαν τις αποστολές, τους εργαζόμενους στις εταιρίες απολύμανσης και φύλαξης, το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και τους εθελοντές, για τη συνέπεια και την άψογη συμπεριφορά που υπέδειξαν.

Επίσης, ευχαριστούμε τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής της διοργάνωσης, κκ. Βαβουρανάκη Χάρη, Παπανικολάου Άγγελο, Κοφτερίδη Διαμαντή, Λουμπούνη Εμμανουήλ και Φουκαράκη Γιώργο.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ απευθύνουμε στην ΑΝΕΚ- BLUESTAR FERRIES που είναι ο μεγάλος χορηγός του Κρητικού Μπάσκετ, και για μια ακόμα φορά συνέβαλε στη διοργάνωση ενός κορυφαίου μπασκετικού γεγονότος στο νησί μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News