Αφοπλιστική απάντηση Στεφανίδου στον Αυγενάκη

Αθλητισμός
Αφοπλιστική απάντηση Στεφανίδου στον Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα πριμ: "Αφού έγινε όλος ο χαμός, λάβαμε για πρώτη φορά επίσημη απάντηση από το Υπουργείο, η οποία λέει ότι θα προχωρήσουμε πλέον σε νομοθετική ρύθμιση"

Άμεση ήταν η απάντηση της χρυσής Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με την καταγγελία της, σύμφωνα με την οποία της ζητήθηκε να επιστρέψει το χρηματικό πριμ που είχε λάβει.

Σε αποκλειστική της συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΟΠΕΝ, η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε μεταξύ άλλων για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και τις επιπτώσεις του ιού στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Διαβάστε αναλυτικά

Για το θέμα των πριμ:

"Μας βοήθησε ο δικηγόρος της Ομοσπονδίας ώστε να μπλοκάρουμε τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να επιστρέψουμε τα χρήματα του πριμ μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Αφού έγινε όλος ο χαμός, λάβαμε για πρώτη φορά επίσημη απάντηση από το Υπουργείο, η οποία λέει ότι θα προχωρήσουμε πλέον σε νομοθετική ρύθμιση. Στα προσωπικά μου μέιλ στο Υπουργείο έχω αναφέρει και άλλους αθλητές άλλων αθλημάτων γιατί δεν με ενδιαφέρει να λυθεί το θέμα μόνο για μας και για το στίβο αλλά γενικότερα για όλα τα παιδιά"

Για την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη που χαρακτήριζε την τοποθέτησή της "άστοχη":

"Αν ήταν τόσο άστοχη η ανάρτηση μου πως δεχθήκαμε μια επίσημη απάντηση επιτέλους μια μέρα μετά την ανάρτηση; Και πόσο άστοχη ήταν τελικώς;"

Για το lockdown που έχει επιβληθεί στον ελληνικό αθλητισμό;

"Θεωρώ ότι θα έπρεπε να βρεθούν κάποιες λύσεις που να επιτρέπουν στον κόσμο να αθλείται κάτω από τις σωστές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτού που συμβαίνει τώρα (με το αθλητικό lockdown) στις νέες ηλικίες θα τα δούμε σε περίπου δέκα χρόνια στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό.

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

"Νομίζω σε συνδυασμό με τα νέα για το εμβόλιο που έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες το γεγονός ότι έγιναν με επιτυχία αγώνες ενόργανης και με φιλάθλους (στο Τόκιο) είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News