Αθλητισμός

Μπράβο σερ Κλάττυ... Καλή Επιτυχία Παπαδόπουλε...

Ο ορισμός πρόκληση στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός – Το χέρι Τσεφερίν και το βιβλίο εσόδων και εξόδων στην κλήρωση του τυριού – Η πρόκληση Σακοράφα στον ΣΕΓΑΣ

Καλή επιτυχία. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα σφυρίζει πάλι τον ΟΦΗ, με την υπογραφή Κλάντεμπεργκ, αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ με τον Ολυμπιακό. Κι ο Μανώλης Σκουλάς από τα Αστερούσια, θα είναι στο VAR.

Αλλά μένουμε στον ρέφερι από τη Θεσσαλονίκη, που λες και έχει σύνδρομο κατά του ΟΦΗ κάθε φορά που διευθύνει αγώνα του. Δεν ξέρουμε με πιο σκεπτικό τον όρισε «καπάκι» ο Εγγλέζος αρχιδιαιτητής σε ένα τόσο σημαντικό ματς για τον ΟΦΗ, ύστερα από την αδικία στην Τρίπολη που ο σερ Κλάττυ, θεώρησε άριστη διαιτησία, βγάζοντάς τον λάδι.

Πάντως δεν είναι μόνο η διαιτησία του με τον Αστέρα. Ο Μακεδόνας ρέφερι, έχει εμφανιστεί πολύ «ξινός» σε περασμένα ματς του ΟΦΗ, ώστε κάθε φορά που ορίζεται στα παιχνίδια του να χτυπά αυτόματα κι ένας «συναγερμός»

Το χέρι του Τσεφερίν

Δεν είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνει για το χέρι, ο Τσεφερίν. Τώρα έστειλε επιστολή στην FIFA  ζητώντας  αλλαγές στον κανονισμό, επειδή «έχει αυξηθεί η απογοήτευση και η ταλαιπωρία στην ποδοσφαιρική κοινότητα». Και το αναλύει ο πρόεδρος της UEFA:

«Η μπάλα χτυπά στο χέρι ή τον ώμο των παικτών και είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά και, επειδή τις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναπόφευκτο, δεν πρέπει να τιμωρείται με υπερβολικό τρόπο. Επί του παρόντος, αυτή η κατάσταση επηρεάζει τα αποτελέσματα των αγώνων».

Έχει αναφερθεί μάλιστα πολύ σοβαρά και για το οφσάιντ… της μύτης!

Η Σοφία

-Η είδηση αυτή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η υποψηφιότητα της Σοφία Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ από τις επικείμενες εκλογές, είναι σημαντική. Μπράβο στα Τρίκαλα που την πρότειναν.

Σοβαρός άνθρωπος η πρώην αθλήτρια και μεγάλη αγωνίστρια στη ζωή  και τον στίβο, έχοντας προσφέρει πολλά στην Ελλάδα ως πρωταθλήτρια.

Το Ευχέλαιο

-Πολλοί οι τραυματισμοί στον ΟΦΗ. Η περίπτωση Ναμπί, στενοχωρεί πολύ.

Ένα Ευχέλαιο όπως εκείνα τα παλιά καλά χρόνια, Ηλία;

Βιβλίο Εσόδων εξόδων

-Το θέμα με το Αθλητικό Μητρώο, δεν είναι το Μητρώο. Είναι ο τρόπος, ο χρόνος και η έλλειψη κατανόησης στις πραγματικές συνθήκες και στα περιθώρια.

Σκεπτόμαστε τον παράγοντα στο χωριό που βγάζει στη λοταρία το τυρί για να πληρωθεί ο διαιτητής και να έχει στο μυαλό του το βιβλίο εσόδων και εξόδων…

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια