Επίσημο: Συνεχίζονται κανονικά Super League 1 και Basket League

Αθλητισμός
Επίσημο: Συνεχίζονται κανονικά Super League 1 και Basket League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναφορά Χαρδαλιά στην επίσημη ενημέρωση για το lock down

Ανακοινώθηκε επίσημα δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά, ότι συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Basket League, παρά το καθολικό lock down στη χώρα μας.

Ο Υφυπουργός πολιτικής προστασίας, ότι η δράση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, θα συνεχιστεί σύμφωνα με τα υπάρχοντα πρωτόκολλα, όπως φυσικά και η παρουσία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από κει και πέρα, δεν έκανε καμία αναφορά στη Super League 2, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα υπάρχει δράση για το Νοέμβριο.

Επιπλέον, διευκρινίστηκε ότι επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση σε ανοιχτούς χώρους, με ανώτατο όριο τα τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή.

"Επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς, δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως η αντισφαίριση, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και τα υπόλοιπα που έχουν ανακοινωθεί", είπε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς στη σημερινή του αναλυτική ενημέρωση για τα νέα μέτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News