Γιώργος Σίμος: «Θα γίνουμε πιο ώριμοι μέσα από τις λεπτομέρειες»

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Σίμος: «Θα γίνουμε πιο ώριμοι μέσα από τις λεπτομέρειες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ, ήταν ο Γιώργος Σίμος, τονίζοντας ότι ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πρόσθεσε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας του, ώστε να ωριμάσει μέσα από τις λεπτομέρειες.

«Είμαι ικανοποιημένος, γιατί η ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σωστοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν πήραμε κάτι από το ματς, γιατί πρέπει να μάθουμε πράγματα, αυτό θα κάνουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα. Θα πρέπει να μεγαλώσουμε και να γίνουμε πιο ώριμοι, μέσα από τις λεπτομέρειες. Και αμυντικά και επιθετικά. Έχουμε νεαρά παιδιά, που έχουν μέλλον. Μέσα από τη δουλειά, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, στις αμυντικές και επιθετικές φάσεις».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε: «Ο χρόνος είναι μαζί μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα, να επιστρέψουν οι παίκτες που είναι τραυματίες. Η εικόνα που έχουμε είναι καλή, αλλά δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News