Συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς ο αθλητισμός στην Κρήτη

Αθλητισμός
Συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς ο αθλητισμός στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού…- Τι γίνεται με τα κλειστά γυμναστήρια;

Δεν επηρεάζουν τον αθλητισμό της Κρήτης οι πρόσφατες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την επιβολή των νέων μέτρων που τίθενται σε ισχύ από την Τρίτη.

Η Περιφερειακή ενότητα του νησιού βρίσκεται σε επίπεδο 1 (Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι) και επίπεδο 2 (Ηράκλειο). Αυτό σημαίνει ότι τα μέτρα που σχετίζονται με την Κρήτη είναι τα εξής:

-Χρήση μάσκας παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

-Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί.

-Εφαρμογή τηλε-εργασίας 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

-Πλήρης τηλε-εκπαίδευση στα πανεπιστήμια

-Όχι συναθροίσεις

-Πάντα αποστάσεις και προσωπική υγιεινή.

Αυτό σημαίνει ότι οι αθλητικές δραστηριότητες σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα συνεχίζονται σύμφωνα με τα όσα προβλέπονταν μέχρι τώρα και τους ισχύοντες περιορισμούς που υπάρχουν στο κατά περίπτωση υγειονομικό πρωτόκολλο.

Καμία λοιπόν παύση στην αγωνιστική δράση με τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Σε ότι αφορά τις περιοχές που βρίσκονται στην αυξημένη ζώνη κινδύνου (Βόρεια Ελλάδα και Αττική), θα υπάρχουν νέα μέτρα που αφορούν στον αθλητισμό αφού θα παραμείνουν κλειστά τα γυμναστήρια ... Σχετικά βέβαια αναμένεται αναλυτικότερη ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διευκρινιστεί ο όρος κλειστά γυμναστήρια, τι ακριβώς περιλαμβάνει. Τι θα γίνει δηλαδή με τις ομάδες (μπάσκετ, βόλεϊ κ.τ.λ. ) που βρίσκονται στις συγκεκριμένες περιοχές και χρησιμοποιούν  τα κλειστά γυμναστήρια (γήπεδα) για την τέλεση  των προπονήσεων τους και τους  αγώνες πρωταθλήματος ; Εφόσον η εξαγγελία του πρωθυπουργού αφορά και στα κλειστά γυμνατήρια (γήπεδα) τότε τα πρωταθλήματα θα γίνονται σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας και σε άλλες όχι;  Μένει λοιπόν να αποσαφηνιστεί  το κλείσιμο των γυμναστηρίων τι ακριβώς περιλαμβάνει... 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News