«Έργο» διαιτησίας: Ήττα για τον ΟΦΗ (1-0) στην Τρίπολη με ανύπαρκτο πέναλτι!

Ποδόσφαιρο
«Έργο» διαιτησίας: Ήττα για τον ΟΦΗ (1-0) στην Τρίπολη με ανύπαρκτο πέναλτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παπαδόπουλος έκανε… πέναλτι το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες

Ενός κακού μύρια έπονται για τον ΟΦΗ! Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Παπαδόπουλος.

Ταυτόχρονα, δικαιούται να τα χει ξανά με την τύχη, καθώς έχασε με τραυματισμό (πιθανότατα σοβαρό) το Ναμπί, που χτύπησε στο γόνατο, αλλά και τον Σαρδινέρο.

Πηγαίνοντας ήδη με πολλές ελλείψεις στην Τρίπολης, η ομάδα του Ηρακλείου είχε μια μεστή εμφάνιση, ελέγχοντας το παιχνίδια για μεγάλα διαστήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί να μην πήγε τόσο καλά στη δημιουργία φάσεων, όμως βρήκε απέναντι της την «εχθρική» διαιτησία του Παπαδόπουλου.

Στη φάση του 70’, στη «μονομαχία» σώμα με σώμα του Σελίμοβιτς με τον Μπαράλες, ο επιθετικών των Αρκάδων θα βρεθεί στο χορτάρι, όμως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ, καθώς χτυπάει τον αμυντικό του ΟΦΗ (μάλιστα είχε ματώσει στο φρύδι) σε δύο χρόνους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλίδης, Μπόρχα Φερνάντεθ (52' Μουνάφο), Βαλιέντε, Ριέρα (52' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο, Τιλίκα (89' Γκόμεζ), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (65' Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ, Ναμπί (38' λ.τ. Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (83' λ.τ. Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον, Γιάννου (65' Γρίβας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News