Κλιμάκιο της ΓΓΑ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Αθλητισμός
Κλιμάκιο της ΓΓΑ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε καταγραφή των αθλητικών υποδομών του δήμου και αποτύπωση των τεχνικών ελλείψεων

Τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας την Πέμπτη 22/10, ύστερα από αίτημα του δημάρχου κ. Μανώλη Φραγκάκη προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το αντικείμενο της επίσκεψης του εν λόγω κλιμακίου ήταν : α) η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης κύριων αθλητικών υποδομών του δήμου (κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο, πίστα motocross) και β) η αποτύπωση των τεχνικών ελλείψεων και των αναγκαίων βελτιωτικών εργασιών και προμηθειών, προκειμένου στη συνέχεια να υπάρξει ωρίμανση των αναγκαίων μελετών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας αυτών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓΑ.

Το τεχνικό κλιμάκιο, αφού συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Μ. Φραγκάκη στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου, πραγματοποίησε αυτοψία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου συνοδεία των αρμόδιων Αντιδημάρχων κ.κ. Κ. Αραβιάκη και Μ. Σμυρνάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γ. Κουρή, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Αθλητισμού κ. Μ. Μουρτζάκη και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News