default-image

ΚΟΥΪΖΟΣ: Τα άπταιστα «γαλλικά» και η απόλυση πριν την παρέλαση

Αθλητισμός
ΚΟΥΪΖΟΣ: Τα άπταιστα «γαλλικά» και η απόλυση πριν την παρέλαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Γνωρίζεται ότι για μια ακόμη φόρα ο πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου, Αγγελής Πετούσης έδειξε άριστα αντανακλαστικά και έγκαιρα ανέβαλλε την χθεσινή αγωνιστική του κυπέλλου και την άσκοπη ταλαιπωρία των ομάδων?

2.Όταν ο εφταμηνίτης Υφυπουργός δέχεται τηλεφωνικά τις φραστικές επιθέσεις και επιπλήξεις από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, είναι σε στάση προσοχής ή ημιανάπαυσης?

3.Είναι αλήθεια ότι μια ακόμη αθλητική δράση που έχει σχέση με τα τμήματα ανάπτυξης ποδόσφαιρου στην Κρήτη, θα έχει αρωγούς τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Νίκο Συριγωνάκη και την Περιφέρεια Κρήτης?

4.Τελικά ο αριθμός των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου από τα 80 συνολικά που θα επιχορηγηθούν από τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα είναι μονοψήφιος ή διψήφιος?

5.Ποιοι ήταν οι δυο άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, που πήραν τηλέφωνο τον Lefteraki και του είπαν σε άπταιστα «γαλλικά»… «Λευτέρη η γλώσσα σου να μην προτρέχει της διανοίας σου»?

6.Tο τηλέφωνο που έπεσε λίγο πριν την έναρξη στο παιχνίδι Παλαιόχωρα-Γιούχτας, είχε μήπως σχέση με την διεξαγωγή ή όχι του αγώνα, που ήταν αμφίβολο να διεξαχθεί λόγω της κακοκαιρίας?

7.Σε ποιο παιχνίδι Γ’ Εθνικής χθες ο προπονητής είχε έντονο λεκτικό διαξιφισμό με τον παράγοντα Μ.Π., επειδή είχαν διαφορετική άποψη για το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι ο αγώνας;

8.Όταν ο κόσμος στριμώχνεται σαν σαρδέλες σε μετρό - λεωφορεία - σε πλοία - σε αεροπλάνα - σε εκκλησίες - στις λαϊκές - στα θέατρα, υπάρχει λογική να μην μπορούν σε ένα γήπεδο (π.χ. «Γεντί Κουλέ») και με προϋποθέσεις να μπουν 500 ή 800 φίλαθλοι?

9.Γιατί άραγε είναι τόσο ευάλωτος στις ασθένειες ο διεθνής βοηθός διαιτητής, Βασίλης Νικολακάκης όταν ορίζεται σε τοπικά πρωταθλήματα, σε αντίθεση με τα παιχνίδια της Super League που πάντα παρουσιάζεται άτρωτος?

10.Γνωρίζεται ότι οι αμοιβές των διαιτητών που σφυρίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι από 30 έως 50 ευρώ περίπου ανά παιχνίδι, για κάθε διαιτητή ή βοηθό?

11.Γνωρίζεται ότι η αμοιβή των διαιτητών που ορίζονται στα παιχνίδια της Super League, είναι περίπου 1000 ευρώ και 2000 ευρώ ανά παιχνίδι επίσης, για κάθε βοηθό ή διαιτητή?

12.Ποιος είναι ο επιστήμονας υγείας του, «αγροτουρισμού» και των ύποπτων επιδοτήσεων που λόγω κυρίως της φιλοδοξίας του, έχει γίνει πολιτικό και αθλητικό συνώνυμο των πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων, του φιάσκου, και της φαρσοκωμωδίας?

13.Ποιος μουσάτος προπονητής θα κάνει «αμοιβαία» μεταγραφή με συνάδελφο του από ομάδα του Ηρακλείου, σε ομάδα των Χανιών τις επόμενες δυο αγωνιστικές?

14.Ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ ο κ. Κλάτενμπεργκ, γνωρίζει τι γίνεται στο Ηράκλειο με τα ψεύτικα κωλύματα και τις «μούφα» ιατρικές βεβαιώσεις των αξιολογημένων βοηθών διαιτητών ή ο «σύμβουλος» του κ. Κουκουλάκης δεν τον ενημερώνει?

15.Ο πρόεδρος των πρόεδρων, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, ότι από το προηγούμενο Σάββατο έχει ενημερώσει το μέλος της ΚΕΔ τον κ. Καλύβα για την φαρσοκωμωδία με τις ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις, πήρε κάποια απάντηση?

16.Γνωρίζεται ότι η Emmetropia Mediterranean Eye Clinic του γνωστού οφθαλμίατρου και αθλητικού παράγοντα, Γιάννη Ασλανίδη, ξεκίνησε και έχει μια αρίστη συνεργασία με την ΕΠΣΗ και με την επιτροπή διαιτησίας?

17.Ποια είναι η επόμενη μεγάλη χορηγία που ετοιμάζει ο «Φανούρης», μετά την χορηγία από το «Νερό Ρούβας», που ο Πλούταρχος πέτυχε για όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ?

18.Ο ποδοσφαιριστής Κ.Τ. της νεοφώτιστης ομάδος είναι αλήθεια ότι έχει «πονοκεφάλους», επειδή εκτός από τα χρήματα, περιμένει να τον προσλάβει και στην επιχείρηση του ο παράγοντας Σ.Π. και δεν το έχει κάνει?

19.Λέτε να βγει αληθινός ο «κουϊζος» που είχε προβλέψει εδώ και καιρό, ότι θα έχουμε εκτός των άλλων και μια απόλυση προπονητή στη Γ’ Εθνική πριν την παρέλαση που θα είναι με αλφαβητική σειρά?

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News