Ισοπαλία στο ΒΑΚ: Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία στο ΒΑΚ: Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδιαφέρον παιχνίδι υπό το βλέμμα του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν

Δυνατή αναμέτρηση έγινε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ έγινε υπό το βλέμμα του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, που έδωσε το παρών στο ΒΑΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 στο 6’ με τον Βιλάλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπέκου είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, σημαδεύοντας το δοκάρι.

Λέλεκας (12’), Σκέντζος (17’) και Παπαδάκης (21’), είχε καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε καρπούς στο 42’, όταν ο Σιδεράς στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή προσπάθησε για το νικητήριο γκολ. Πρωταγωνιστής σε δύο κλασσικές ευκαιρίες ο Μπέκου, όταν στο 53’ αστόχησε από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής, ενώ στο 93’ ο ίδιος νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Κ19 ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Σημαιάκης (46’ Σμπώκος), Γαιτάνης, Παπαδάκης, Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Σαβουϊδάκης (83’ Γωνιωτάκης), Λέλεκας, Σκέντζος (46’ Μπέρκης), Μπέκου, Μπερικάκης (46’ Κορνηλάκης, 60’ λ.τ. Χνάρης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News