default-image

Χωρίς φιλάθλους, αλλά με αλεπούδες στις κερκίδες

Απόψεις
Χωρίς φιλάθλους, αλλά με αλεπούδες στις κερκίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που τα γήπεδα δεν δέχονται ούτε θεατή λόγω κορονωϊού, μια αλεπού έδινε τα ρέστα της στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, την ώρα της προπόνησης!

Με τον πιο απίθανο τρόπο μια αλεπού ανέδειξε την απουσία των φιλάθλων από τις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων, κάνοντας την εμφάνισή της στις κρύες εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Μυτιλήνης, την ώρα που αθλητές έκαναν προπόνηση!

Όπως αναφέρει το lesvospost.com, η αλεπού μπήκε στο στάδιο και κατευθύνθηκε προς τις κερκίδες, χωρίς να δώσει σημασία! Κάθησε μάλιστα και άρχισε απλά να παρακολουθεί τους αθλούμενους, οι οποίοι δεν αντιστάθηκαν και την τράβηξαν ορισμένες φωτογραφίες.

Η συγκεκριμένη αλεπού δεν είναι άγνωστη στον κόσμο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει εντοπιστεί στο λιμάνι Μυτιλήνης, στο φανάρι, στο αμαξοστάσιο των αστικών ΚΤΕΛ και σε άλλα σημεία και είναι εντελώς φιλική προς τον κόσμο.

Κατά τα άλλα, εμείς οι άνθρωποι, καταναλώνουμε δηλώσεις, όπως ο υφυπουργός αθλητισμού που το παλεύει με τον Χαρδαλιά: «Δουλεύουμε με τον κ. Χαρδαλιά και τη Super League στο πλάνο της επιστροφής – με όρους – του κόσμου στα γήπεδα. Εφόσον πάρουμε το οκ από τους υγειονομικούς, ελπίζω πως θα έχουμε σύντομα καλά νέα. Εγώ είμαι ξεκάθαρα υπέρ και το έχω δηλώσει»!

Καλό πάντως! Η αλεπού μας τόνωσε το χιούμορ και μάλλον ήλθε να μας θυμίσει το πόσο μας λείπουν οι κερκίδες και το ματς μέσα από το γήπεδο!

(Οι φωτογραφίες είναι του Αντώνη Κοντακά)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News