Μία διαφορετική γιορτή για την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Αθλητισμός
Μία διαφορετική γιορτή για την ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς εκδηλώσεις αλλά με διανομή αθλητικού υλικού η σημερινή ημέρα…

Υιοθετώντας το σύνθημα «Αθλούμαι-Μένω Υγιής –Μένω Ασφαλής» η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ γιόρτασε χθες την 7η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Στο πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία και με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος αθλητικές δράσεις, η Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου συμμετείχε στον παραπάνω εορτασμό με ένα διαφορετικό τρόπο.

Οι Υπεύθυνοι ΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Ηρακλείου κ. Ι. Νηστικάκης και κ. Ι. Δημόπουλος μαζί με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ Ι. Καραγιαννίδη, τη Συντονίστρια Ε.Ε ΠΕ11, ΠΕΚΕΣ Κρήτης κ Λήδα Ζαμπετάκη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή ΑΜΕΑ κ Γ. Βαρβεράκη επισκέφθηκαν τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής ΔΔΕ Ηρακλείου και παρέδωσαν αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής των σχολείων αυτών. Το υλικό παρέλαβαν οι Διευθύνσεις και οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής των Σχολείων σε μια σεμνή τελετή στην οποία δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν οι συνθήκες άθλησης και εκπαίδευσης καθώς και οι υποδομές των σχολείων.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Ειδικό Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο (Ε.ΕΝ. Ε. ΓΥ.Λ) , το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ευχαριστούν τις Διευθύνσεις των σχολείων κ. Σακελλάρη, κ Κ. Πλουμή και τον κ. Μανίκα, αντίστοιχα, καθώς και τους/τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κκ. Μ. Τουπογιάννη, Ράπτη, Δουλγεράκη, Μοσχονά, Παπαϊωάννου, Βάρδα για τη συνεργασία και τους συγχαίρουμε για το έργο τους . Ανάλογο αθλητικό υλικό θα παραδοθεί στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News