Στα πρημιτελικά του Αμβούργου ο Τσιτσιπάς

Αθλητισμός
Στα πρημιτελικά του Αμβούργου ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύσκολη μάχη με τον πολύπειρο Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας…

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον clay court specialist, Πάμπλο Κουέβας, επικράτησε 6-4, 7-5 του πολύπειρου Ουρουγουανού και σφράγισε το ραντεβού με τον εξίσου δύσκολο στο χώμα, Ντούσαν Λάγιοβιτς ο οποίος, λίγο νωρίτερα, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ κερδίζοντας με 6-1, 6-2 το Νο8 του ταμπλό.

Ήταν η 3η νίκη σε ισάριθμα ραντεβού με τον 34χρονο Κουέβας για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος "μίλησε" στο τέλος και των δύο σετ, με καθοριστικό break στο σερβίς του αντιπάλου του.

Οι δύο άνδρες ήταν ισάξιοι στο κεντρικό court του Rothenbaum Tennis Center του Αμβούργου, με τον Στέφανο να σώζει τεσσερα break points του Κουέβας στο 4-4 του εναρκτήριου σετ, πριν πετύχει το πολυπόθητο break στο 10ο game (6-4), μετά από double fault του Ουρουγουανού.

Η εικόνα στο 2ο σετ δεν άλλαξε με τους δύο τενίστες να διατηρούν ελεγχόμενα το σερβίς τους, μέχρι το 12ο game όπου ο Τσιτσιπάς σημείωσε ένα ακόμη break, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News