Αθλητισμός

Στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας η καλλιτεχνική κολύμβηση του Ωρίωνα

Κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ…

Επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα η ομάδα του Ωρίωνα με την 5η θέση που κατέκτησε, στη γενική κατάταξη, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας ( OPEN ) όπου συμμετείχαν 171 αθλήτριες !

Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. 17-20 Σεπτεμβρίου 2020 η ομάδα του Ωρίωνα με τις αθλήτριες: Γιαλαμά Κρύστη , Κανάκη Ματίνα , Ταμπακάκη Δέσποινα , Ταραζά Γλυκερία , Παπαστεφανάκη Κάλλη , Κατσαπρακάκη Κάλλια , Κοπανιστού Ειρήνη Οικονομάκη Ροδόλφα , Κεφαλούκου Εύη (R) και Αλεξάκη Εύα (R) κατέκτησε την 5η θέση στο ελεύθερο ομαδικό και την 6η θέση στο τεχνικό ομαδικό.

Με τις αθλήτριες αυτές και την Λαμπράκη Ειρήνη , εντυπωσίασαν και κατέκτησαν την 4η θέση στο Highlight και την 7η θέση στο free combination ( Γιαλαμά R ).

Η σολίστρια του Ωρίωνα και μέλος της εθνικής ομάδας Κρύστη Γιαλαμά σε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση στο τεχνικό και στο καλλιτεχνικό solo , αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο ικανή αθλήτρια είναι , με σπάνια αγωνιστικά και ψυχικά χαρίσματα.

Εντυπωσιακές στα αγωνίσματα του solo , η αθλήτρια Ταραζά Γλυκερία ( 13η θέση στο καλλιτεχνικό και 19η στο τεχνικό ) και η Κανάκη Ματίνα ( 15η θέση στο καλλιτεχνικό ).

Στο αγώνισμα του Duet η ομάδα του Ωρίωνα κατέκτησε την 5η θέση στο Καλλιτεχνικό με την δυναμική παρουσία της Ταμπακάκη Δέσποινας , Γιαλαμά Κρύστης και Κανάκη Ματίνας ( R) και την 6η στο τεχνικό με τις Κανάκη Ματίνα , Γιαλαμά Κρύστη και Ταμπακάκη Δέσποινα ( R) .

Οι αθλήτριες του Ωρίωνα με την ίδια ορμή και δύναμη αναχωρούν την Τετάρτη 23/09 για να επιστρέψουν στο Ο. Α.Κ.Α. για να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων 24-27 Σεπτεμβρίου 2020 .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας και τις προπονήτριες τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα και Ασκοξυλάκη Ελεάνα και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο πρωτάθλημα που ακολουθεί !

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια