Σίμος: «Σημαντική νίκη και για ψυχολογικούς λόγους»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Σημαντική νίκη και για ψυχολογικούς λόγους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και τη νίκη κόντρα στη Λαμία ήταν ο Γιώργος Σίμος.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους.

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επισήμανε: «Υπήρχε ένας έξτρα βαθμός δυσκολίας και αυτός ήταν να περάσουμε στην επόμενη μέρα, μετά από ένα αποκλεισμό που μας στεναχώρησε πολύ. Υπήρχε σωματική κούραση, αλλά κυρίως πνευματική. Οι ποδοσφαιριστές, όμως, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Ειδικότερα ανέφερε για την εικόνα της αναμέτρησης: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, μπορέσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου μάς δημιούργησε κάποια προβλήματα. Αλλάξαμε και εμείς τον δικό μας σχηματισμό, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι με μεγαλύτερη ωριμότητα. Έγινε το πέναλτι στα τελευταία λεπτά και ο αντίπαλος με μεγάλες μπάλες δημιούργησε κάποιες στιγμές, όμως ευτυχώς για μας δε μας στοίχισε. Φεύγουμε με τη νίκη που χρειαζόμασταν - θα κάνει περισσότερο καλό στον ψυχολογικό τομέα για τη συνέχεια. Η δουλειά συνεχίζεται, για να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε σαν απόδοση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News