Σωφρόνης Αυγουστή: «Ήρθαμε στο Ηράκλειο για την πρόκριση»

Ποδόσφαιρο
Σωφρόνης Αυγουστή: «Ήρθαμε στο Ηράκλειο για την πρόκριση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού έκανε αναφορά στο «Γεντί Κουλέ»

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λεμεσού για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της κυπριακής ομάδας έκανε αναφορά στο «Γεντί Κουλέ», κάνοντας λόγο για μικρό αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε ότι μοναδικός στόχος του Απόλλωνα είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αναλυτικά ο Κύπριος προπονητής ανέφερε: «Σίγουρα για μας αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί είδαμε ότι το γήπεδο είναι μικρό. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς μ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να μην αγωνιστούμε μαζί. Αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και η κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να περάσει.

Ξέρουμε ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα του ΟΦΗ, όμως εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στο δεύτερο γύρο».

Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά ξέρουμε και το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θέλουμε να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση και θα ψάξουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News