Εθνική ομάδα: Θέλει καλό… ποδαρικό με Σλοβενία για το Nations League

Ποδόσφαιρο
Εθνική ομάδα: Θέλει καλό… ποδαρικό με Σλοβενία για το Nations League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα για το Nations League στην Λιουμπλιάνα

Επιστροφή στη δράση μετά από δέκα μήνες για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που ρίχνεται στη «μάχη» του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει εκκίνηση με το… δεξί, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλοβενία (21:45) για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του League 3.

Ο Τζον Φαντ Σιπ περιμένει από τους διεθνείς να φύγουν από την Λουμπλιάνα με τη νίκη, αποδίδοντας το δικό τους ποδόσφαιρο.

Ο Ολλανδός Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι και φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο 4-2-3-1, με ορισμένες θέσεις να παραμένουν ανοικτές.

Ο Μπάρκας θα είναι στα γκολπόστ, με τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στα αριστερά ο Τσιμίκας δεν είναι αυτή την στιγμή δεδομένο ότι θα ξεκινήσει, με τους Γιαννούλη και Κυριακόπουλο να διεκδικούν την θέση. Όσον αφορά τους δυο στόπερ, ο Σταφυλίδης διεκδικεί μια θέση, όπως και οι Σιόβας - Σβάρνας.

Στον άξονα, οι Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης και Ζέκα διεκδικούν τις δυο θέσεις, με τον Λημνιό να είναι βασικός διεκδικητής για το ένα άκρο και για το άλλο οι Μασούρας και Τζόλης. Από 'κει και πέρα, ο Μπακασέτας θα είναι σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό, όπου θα ξεκινήσει ο Παυλίδης.

Οι Φορτούνης και Μάνταλος αναμένεται να μείνουν στον πάγκο και να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, η Εθνική έχει και δεύτερο εκτός έδρας ματς στο Κόσοβο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News