Αναβολή στη Super League: Ορίστηκε από την ΕΠΟ στις 12/9 ο τελικός του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Αναβολή στη Super League: Ορίστηκε από την ΕΠΟ στις 12/9 ο τελικός του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίασε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ

Η νέα ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκε σήμερα από την ΕΠΟ, που αποφάσισε να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Η νέα… απόπειρα για τη διεξαγωγή του αγώνα ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη κι εφόσον η Αστυνομία εκφράσει ενστάσεις και πάλι, τότε η εναλλακτική λύση είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Αντίθετη στη συγκεκριμένη απόφαση για τις 12 Σεπτεμβρίου ήταν η Super League, που επανέλαβε την επιθυμία της να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα εκείνη τη μέρα, ωστόσο με την απόφαση της Ομοσπονδίας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Έτσι, θα υπάρξει αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αφού εξέτασε τις πιθανές ημερομηνίες, πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 16 Δεκεμβρίου, χωρίς αυτό τελικά να γίνεται αποδεκτό.

Τέλος, σε ότι αφορά τα ρόστερ που θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες, θεωρητικά η αγωνιστική σεζόν 2019/20 ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και πλέον υπάρχουν δύο πιθανές επιλογές, ενώ η Ομοσπονδία θα έχει σχετική συνεννόηση με την UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News