Με επιβλητικό Αντετοκούνμπο oι Μπακς έκαναν το 3-1

Μπάσκετ
Με επιβλητικό Αντετοκούνμπο oι Μπακς έκαναν το 3-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βήμα πριν την πρόκριση είναι τα «ελάφια» που κέρδισαν 121-106 τους Μάτζικ…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά επιβλητικός, ο Κρις Μίντλετον «ξύπνησε» στην 4η περίοδο και οι Μπακς νίκησαν τους Μάτζικ (121-106), για να κάνουν το 3-1 στη σειρά.

Τα «ελάφια» έχουν μπει στα πλέι οφ ως το μεγάλο φαβορί της Ανατολής, για την θέση στον τελικό της λίγκας. Όμως, μέχρι τώρα προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και έχουν πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους. Αυτό συνέβη και -τουλάχιστον- για 36' απέναντι στους «μαχητικούς» Μάτζικ, που παρά τις απουσίες τους έβαλαν δύσκολα για τρεις περιόδους στην ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Οι Μπακς δεν είχαν σταθερές λύσεις στην επίθεση για ώρα, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους κρατούσε όρθιους και ήταν για άλλη μια φορά... παντού. Όταν μπήκαν κι άλλοι στην εξίσωση (και κυρίως ο Μίντλετον), η ομάδα από το Μιλγουόκι έφτασε στο 3-1 και «αγκάλιασε» την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο «Greek Freak» ήταν ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, τελείωνοντας το Game 4 με τα... γνωστά υψηλά νούμερα στη στατιστική του: 31 πόντους (13/16 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/6 βολές), 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 34'. Ωστόσο, η ευχάριστη είδηση για τα «ελάφια» ήταν το... ξέσπασμα του Κρις Μίντλετον στην 4η περίοδο. Ο Αμερικανός σουτέρ είναι σκιά του εαυτού του στη «φούσκα», όμως με τέσσερα «μαζεμένα» τρίποντα στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου έφερε χαμόγελα στους προπονητές και τους συμπαίκτες του. Εν τέλει, ο Μίντλετον ολοκλήρωσε τον αγώνα με double - double (21 πόντους και 10 ριμπάουντ).

Πλέον, οι Μπακς έχουν δύο ματς μπολ για να πάρουν τη σειρά και στη συνέχεια όλα δείχνουν πως θα «πέσουν» πάνω στους φορμαρισμένους Μαϊάμι Χιτ (3-0 τους Ιντιάνα Πέισερς μέχρι στιγμής).

Στην αντίπερα όχθη, ο Στιβ Κλίφορντ δεν είχε στη διάθεσή του πέντε παίκτες, αλλά το σύνολό του έμεινε μέσα στο ματς για τρεις περιόδους, μέχρι να ξεμείνει από επιλογές και να αντιμετωπίσει πολλά αμυντικά ζητήματα στο μαρκάρισμα των σούπερ σταρ του Μιλγουόκι. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς (31π., 10ρ., 7ασ.).

Τα δωδεκάλεπτα: 18-22, 52-58, 81-84, 106-121

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News