Μαρκομιχελάκειο: Ντεμπούτο για το νέο ΟΦΗ χωρίς θεατές στις Αρχάνες

Αθλητισμός
Μαρκομιχελάκειο: Ντεμπούτο για το νέο ΟΦΗ χωρίς θεατές στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεκλεισμένων των θυρών και με αυστηρά μέτρα το τουρνουά που διοργανώνει ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας διοργανώνει σήμερα στις Αρχάνες το “Μαρκομιχελάκειο” τουρνουά με την παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ και της Αναγέννησης Ιεράπετρας, προς τιμήν του ευεργέτη του, Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη, και τα βλέμματα είναι σαφώς πάνω στον ΟΦΗ που θα δώσει το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι θα τηρηθεί πλήρως το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η διοργάνωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και δε θα υπάρχουν θεατές στην κερκίδα, ενώ μόνο οι αποστολές που έχουν δηλώσει οι ομάδες θα μπουν στην εγκατάσταση, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας (θερμομέτρηση, μάσκες, χρησιμοποίηση αντισηπτικού κ.λπ.).

Σύμφωνα με απόφαση του τεχνικού επιτελείου, στην αποστολή του ΟΦΗ δε θα βρίσκονται οι τραυματίες Φερέιρα, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σωτηρίου και ο νεοαποκτηθείς Γκαργκαλατζίδης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πάνε στις Αρχάνες και το ντεμπούτο τους θα κάνουν οι υπόλοιπες μεταγραφές (Ουές, Σαρδινέρο, Γρίβας, Σελίμοβιτς, Βούρος). Το πρόγραμμα του τουρνουά (αγώνες 45 λεπτών) είναι:

Ώρα έναρξης 17:00: Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ώρα έναρξης 18:00: ΠΑΕ ΟΦΗ-Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ώρα έναρξης 19:00: Γιούχτας-ΠΑΕ ΟΦΗ.

Νωρίτερα το Δ.Σ. του Γιούχτα έχει μεριμνήσει να γίνει απολύμανση σε όλη την εγκατάσταση από τη “NOVA Απολυμαντική”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News