Αθλητισμός

Η Μαριάννα Γραμματικάκη αναδείχθηκε μέλος Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Πρόκειται για την επιτροπή «Para-Dressage Working Group» του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας – Εuropean Equestrian Federation

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης με υπερηφάνεια κοινοποιεί την σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας – ΕΟΙ:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας – Εuropean Equestrian Federation - ΕEF ενέκρινε μετά από πρόταση μας την υποψηφιότητα της Μαριάννας Γραμματικάκη ως μέλους της επιτροπής «Para-Dressage Working Group».

Η εκλογή ανθρώπων μας σε όργανα της διεθνούς ιππικής κοινότητας αποτελεί σημαντική τιμή και αναγνώριση για τους ίδιους πρώτα, αλλά και για όλη την Ελληνική ιππασία, εντάσσεται δε στη στρατηγική της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στη διαμόρφωση των διεθνών ιππικών εξελίξεων.

Η ΕΟΙ συγχαίρει την κα. Γραμματικάκη για την εκλογή της και της εύχεται καλή επιτυχία στη νέα της θέση.  Είμαστε δε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί και θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελληνική ιππασία και την ΕΟΙ». 

Όπως δηλώνει η κα. Μαριάννα Γραμματικάκη: «Ο πρώτος στόχος είναι να εκπροσωπείς τη χώρα σου ως αθλήτρια, ο δεύτερος σαν προπονήτρια και ο τρίτος ως μέλος οργάνου της Εθνικής Ομοσπονδίας για την εξέλιξη και ανάπτυξη του αθλήματος! Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στον τρίτο μου στόχο!

Είναι τιμή & ευθύνη η ανάθεση του νέου μου ρόλου ως  μέλους της επιτροπής «Para-Dressage Working Group» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας – Εuropean Equestrian Federation – ΕEF - και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα της Ιππική Ακαδημία Κρήτης καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια