Οι επόμενες κινήσεις: Το πλάνο του ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση

Ποδόσφαιρο
Οι επόμενες κινήσεις: Το πλάνο του ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αριστερός μπακ και επιθετικός σε πρώτο πλάνο

Με την απόκτηση του Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο ΟΦΗ έφτασε τις πέντε προσθήκες στο ρόστερ και ουσιαστικά “έκλεισε” τη... σύνθεση στο κέντρο της άμυνας.

Με τους Γιαννούλη, Βαφέα, Βούρο, Σελίμοβιτς και τον νεαρό Περδίκη, ο Γιώργος Σίμος έχει αυτή τη στιγμή πέντε επιλογές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το πλάνο για την περαιτέρω ενίσχυση περιλαμβάνει το “σαφάρι” για αριστερό μπακ, όπου έχει μείνει μόνο ο Νίκος Κοροβέσης.

Βέβαια, πρόκειται για μια θέση όπου τις υπηρεσίες του μπορεί να προσφέρει και ο Γιαννούλης, όμως το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει μεταγραφή.

Επίσης, οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς έχουν αξιολογήσει αρκετές περιπτώσεις επιθετικών. Ο Φιγκεϊρέντο είναι ο μοναδικός φορ περιοχής, αφού ο νεαρός Νοικοκυράκης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να περιορίζουν τα ονόματα στη σχετική λίστα όσο περνούν οι μέρες.

Τέλος, για τα άκρα της μεσαίας γραμμής όλα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση Σεμέντο, καθώς οι επαφές με τη Φορτούνα Σιτάρντ είναι σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News