Φιλικά προετοιμασίας: Νίκες για Πόρο, Ηρόδοτο και ΠΑΟ Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
Φιλικά προετοιμασίας: Νίκες για Πόρο, Ηρόδοτο και ΠΑΟ Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές

“Πλούσια” αγωνιστική δράση σήμερα, καθώς αρκετές ομάδες είχαν φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Στη Νέα Αλικαρνασσό έγινε αγώνας με... άρωμα Γ’ Εθνικής, όπου ο Ηρόδοτος επικράτησε 2-0 του Γιούχτα. Ο Γαρεφαλάκης σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο και ο Μυλωνάς με εύστοχο πέναλτι στην επανάληψη για τους νικητές.

Πρώτο φιλικό για τη Δαμάστα, που γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟ Κρουσώνα στην έδρα της. Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη εντυπωσίασε με την απόδοσή της και έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΠΣΗ. Ανωγειαννάκης και Μαραθιανός ήταν οι δύο σκόρερ.

Ο Πόρος έδωσε χθες το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Ρεθύμνου στις εγκαταστάσεις του «Lido Soccer». Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη είχε πολύ καλή απόδοση και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τον Μεταξάκη στο 65’. Μερικά λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Πήλιο.

Σε επίπεδο Α1, η Μινωική υποδέχτηκε σε φιλικό αγώνα τον Ο.Φ. Αρκαλοχωρίου, με τους Δημήτρη Κόκκινο και Λευτέρη Ρουσάκη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα. Κτιστάκης, Βιτσαράς και Στακάκης πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Φορτέτσας, ενώ για τους “πράσινους” σκόραραν οι Γιαπετζάκης και Σαμόλης. Με το συγκρότημα του Αρκαλοχωρίου αγωνίστηκε και ο Γιάννης Τσατσάκης, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News