Μπούσης: «Δέχομαι την πρόκληση και θα προχωρήσω μόνος μου»

Ποδόσφαιρο
Μπούσης: «Δέχομαι την πρόκληση και θα προχωρήσω μόνος μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση Παλυβού

Αρκετά θέματα διοικητικής φύσεως βρέθηκε στο επίκεντρο, στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του ΟΦΗ για τη νέα φανέλα.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Μιχάλης Μπούσης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της οικογένειας Παλυβού, τονίζοντας ότι οι σχέσεις είναι άριστες, όμως υπήρχε διαφορά οπτικής στα θέματα του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά τόνισε για το θέμα αυτό: «Το αίμα νερό δεν γίνεται. Οι οικογένειες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Μπήκαμε μαζί, απλώς βλέπαμε διαφορετικά τα πράγματα. Έκαναν πίσω και τις μετοχές όλες τις αγόρασα εγώ, είμαι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Οικογένεια είμαστε, πάντα θα είμαστε αγαπημένοι. Έτσι είναι οι οικογένειες. Η ομάδα θα μείνει στα χέρια μου! Δέχομαι αυτή την πρόκληση και θα προχωρήσουμε μπροστά μόνοι μας για το καλύτερο δυνατό».

Όσο αφορά το μεγάλο όνειρο του, δεν έκρυψε ότι είναι το προπονητικό κέντρο, ενώ στάθηκε στην μεγάλη ποδοσφαιρική αντίληψη του Γιάννη Σαμαρά: «Η μεγάλη αλλαγή που θέλω να δω είναι το προπονητικό κέντρο. Είναι αμαρτία να έχουμε τον Γιάννη Σαμαρά και να μην έχει τα εργαλεία να προχωρήσει. Αν τα παιδιά μου ήταν ποδοσφαιριστές θα τα έδινα στον Γιάννη Σαμαρά. Προσέχει τα παιδιά, αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται στο έργο του. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος, με αυτή τη σπουδαία καριέρα, είναι ένας απλός άνθρωπος. Εύχομαι κάποια στιγμή η Εθνική να έχει περισσότερους παίκτες από τον ΟΦΗ».

Ερωτηθείς για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η κεντρική διαχείριση.

«Για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο νομίζω πως για εμένα είναι μια μεγάλη βλακεία. Πρέπει να πάρουμε παραδείγματα από άλλες χώρες», ανέφερε ο Μιχάλης Μπούσης και πρόσθεσε: «Πρέπει να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχουμε πιάσει πάτο. Βλέπουμε τις ίδιες ομάδες να παίρνουν το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω και τον ΟΦΗ και άλλες ομάδες. Εύχομαι να μπουν στο ποδόσφαιρο και άλλοι άνθρωποι σαν και εμένα και να γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν παίζουμε στην Ευρώπη δεν θα γελάνε αυτοί με εμάς αλλά εμείς με αυτούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News