Η ώρα της κρίσης: Μπαράζ συνεδριάσεων με φόντο την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Η ώρα της κρίσης: Μπαράζ συνεδριάσεων με φόντο την αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές του ποδοσφαίρου έχουν σήμερα διαδοχικές συσκέψεις

Ο ποδοσφαιρικός «χάρτης» στην Ελλάδα αναμένεται να διαμορφωθεί σήμερα, μετά από αναβολές και διαφωνίες για την αναδιάρθρωση.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα κληθεί να πάρει και την απόφαση.

Η Λίγκα έκανε σαφή και πέρα από κάθε αμφιβολία τη στάση της ξεκαθαρίζοντας από την περασμένη εβδομάδα πως δεν δέχεται αναδιάρθρωση και πως αν αποφασιστεί πρωτάθλημα μη 16 ή και… 18 ομάδες (!), τότε δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, νωρίτερα συνεδριάζει η Super League 1 για την επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 7-14, ενώ θα γίνουμε σοφότεροι για την τύχη του μπαράζ και αν τελικά θα διεξαχθεί αυτό μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, το μεσημέρι (13:00) υπάρχει συνεδρίαση της Super League 2 και Football League για να καταλήξουν στην εισήγηση που θα κάνουν στην ΕΠΟ. Λέγεται πως θα προτείνουν ένωση των δύο κατηγοριών και διεξαγωγή της νέας σεζόν με δύο ομίλους.

Έτσι θα καταργηθεί η Football League και οι ομάδες της μαζί με τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα βρεθούν στην δεύτερη κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News