Το όραμα του Γιώργου Λέλεκα για τον ΠΟΑ!

Αθλητισμός
Το όραμα του Γιώργου Λέλεκα για τον ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Γ’ Εθνική, έμφαση στα δικά του παιδιά και εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας

Στην εποχή που ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα, στον ΠΟΑ δείχνουν πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών, χαράσσοντας απαρέγκλιτα τη δική τους φιλοσοφία και συνεχίζοντας να οραματίζονται για το μέλλον.

Τι κι αν η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έγινε μετ’ εμποδίων και απρόβλεπτους παράγοντες, όπως οι κρίσιμες αποχωρήσεις του Μανώλη Σκύβαλου από τον πάγκο και του Σωτήρη Συνάνη από την Ακαδημία; Με ψυχραιμία και ωριμότητα, οι διοικούντες ζύγισαν τις καταστάσεις και πήραν αποφάσεις που ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον…

«Ο ΠΟΑ να πρωταγωνιστεί»

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει τις διοικητικές τύχες του ΠΟΑ από την περσινή περίοδο, τον πρόεδρο Γιώργο Λέλεκα, και τον ρωτήσαμε για τους στόχους και το όραμα που υπάρχει στο σωματείο του Ατσαλένιου:

«Είμαι μια περίοδο δύσκολη αλλά οφείλουμε όλοι να σταθούμε αντάξιοι του σωματείου που υπηρετούμε. Οι στόχοι του ΠΟΑ είναι πρωταγωνιστικοί γιατί ο ΠΟΑ πάντα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου κι αν αγωνίζεται. Παράλληλα θέλουμε μέσα από αυτή την διαδικασία να προωθήσουμε νέα παιδιά από την Ακαδημία ενώ το όραμά μου τα επόμενα χρόνια είναι ο ΠΟΑ να αποτελείται αμιγώς από δικά του παιδιά. Θέλουμε την ατομική βελτίωση των παιδιών γιατί έτσι βελτιώνεται και η ομάδα. Άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αποφασίσαμε να πορευτούμε με τον Αντώνη Ανδρουλάκη στην τεχνική ηγεσία, έχουμε κοινή φιλοσοφία στο να χτίσουμε με υγιείς βάσεις την ομάδα με έμφαση στα νέα παιδιά». Να τονίσουμε ότι η προετοιμασία του ΠΟΑ θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου ενώ το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, με την διοίκηση να μην βιάζεται για τις 2-3 μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν…

Οι κρίσιμες αποφάσεις

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση Λέλεκα κλήθηκε να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για τους αντικαταστάτες του Μανόλη Σκύβαλου και του Σωτήρη Συνάνη. Για τις αλλαγές που έγιναν ο πρόεδρος του ΠΟΑ ανέφερε τα εξής:

«Θεωρώ ότι με ψυχραιμία και βασιζόμενοι στην σταθερή φιλοσοφία μας, κάναμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Δεν είχαμε άγχος για τον νέο προπονητή, άλλωστε γνωρίζαμε ότι η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη και απλά έπρεπε να πάρουμε εμείς την σωστή απόφαση με τον κατάλληλο άνθρωπο. Όσον αφορά το θέμα του Σωτήρη Συνάνη, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το οικοδόμημα της Ακαδημίας του ΠΟΑ στο τεχνικό κομμάτι. Θεώρησε ότι έκλεισε ο κύκλος του και αποφασίσαμε να τον διαδεχτεί ένα απόλυτα δικό μας παιδί, ο Νίκος Μακράκης. Ένας νέος προπονητής που ψάχνεται πολύ γύρω από το ποδόσφαιρο, θα φέρει νέες ιδέες και σίγουρα θα υπάρξουν και θετικές εκπλήξεις στην Ακαδημία μας. Ήδη έγινε το camp με πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ έδωσε το παρών και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ένα παιδί της Ακαδημίας μας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο και μίλησε στα παιδιά».

Επετειακή χρονιά

Η σεζόν 2020-2021 είναι επετειακή για τον ΠΟΑ καθώς συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου (1951-2021). Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανωθεί, σύμφωνα με τον κ. Λέλεκα, ένα τουρνουά Ακαδημιών υψηλού επιπέδου, το οποίο θα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή για τον ΠΟΑ. Αυτή θα είναι μια από τις πολλές εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον εορτασμό των 70 ετών του ΠΟΑ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News