Εύσημα για τον ΟΦΗ: Οι ανακοινώσεις από ΕΠΣ Ηρακλείου και Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Εύσημα για τον ΟΦΗ: Οι ανακοινώσεις από ΕΠΣ Ηρακλείου και Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου προάγει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό

Η σπάνια ποδοσφαιρική στιγμή που διαδραματίστηκε χθες στο «Γεντί Κουλέ» με το «Pasillo» του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό, έχει τύχει καθολικής αναγνώρισης.

Πανελλαδικά η ομάδα του Ηρακλείου έχει κερδίσει τα εύσημα για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που αναδεικνύει, ενώ την περηφάνια τους δηλώνουν και οι τοπικοί φορείς του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με ανακοίνωση της τονίζει χαρακτηριστικά: «H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΟΦΗ, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την κίνησή τους να κάνουν «Pasillo» και να χειροκροτήσουν συγχαίροντας την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

H κίνηση του ΟΦΗ καταδεικνύει τον σεβασμό και την υγιή φιλοσοφία που διέπει την κρητική ομάδα και με χαρά βλέπουμε ότι στο Ηράκλειο συνεχίζεται η παράδοση του Fair Play, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Εργοτέλη, από τις Μικτές Ομάδες και από το σύνολο των σωματείων της ΕΠΣΗ.

Κι όλα αυτά μέσα στο γκρίζο περιβάλλον που βρίσκεται σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΟΦΗ να αποτελεί μια λαμπερή αχτίδα φωτός, με έντονα τα στοιχεία του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που προσδίδουν παράλληλα ένα ευρωπαϊκό προφίλ ομάδας».

Σχετικό «μήνυμα» και από την ομάδα της Δαμάστας, που αναφέρει: «Μετά την ανάρτηση video από το Damasta FC TV σχετικά με τον περσινό αγώνα Δαμάστα-ΠΟΑ και τις ενέργειες που πρέπει να διέπουν την συμπεριφορά μας στα γήπεδα, στέλνουμε το μήνυμα ότι πρέπει να διαφυλάξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, το ευ αγωνίζεσθαι και το σεβασμό που πρέπει να διέπει γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, νικητές και ηττημένους. Η ενέργεια του ΟΦΗ να πραγματοποιήσει Pasillo στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε την απόδοση σεβασμού στην πρωταθλήτρια ομάδα και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε παράλληλα το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας έχει συμβάλει σε αυτό το δρόμο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News